容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
我都賭左兩日,上水推post先

初五返大陸,希望返之前爆到post

俾d感想你啦
好中意睇你講d咸濕比喻,笑到我痴線,次次一睇都笑到我有腹肌
同埋有時我睇你同隊友分離,真係睇到我眼濕濕想喊,可能我自己眼淺啦,但我都覺得你寫抒情都描寫得幾好
屌,呀叔拍你jj果到真係睇到我個心離一離
有無比人拍到扯左

This post is

其實我都有感想架
睇你篇遊記特別吸引,你啲用字同埋文筆寫得好風趣鬼馬 有時真係幾有畫面幾代入到 可能大家都係毒撚
Btw今日有咩做?

約咗朋友食飯同做gym
我都賭左兩日,上水推post先

初五返大陸,希望返之前爆到post

俾d感想你啦
同埋有時我睇你同隊友分離,真係睇到我眼濕濕想喊,可能我自己眼淺啦,但我都覺得你寫抒情都描寫得幾好

多謝,估唔到我呢啲濕鳩都感動到人

Btw唔記得多謝埋singmetosleep巴打
屌,呀叔拍你jj果到真係睇到我個心離一離

俾d感想你啦

多謝,估唔到我呢啲濕鳩都感動到人

Btw唔記得多謝埋singmetosleep巴打

今日用咗4個鐘追曬咁多篇
樓主好波
雖然講到伊朗人好熱情,但始終覺得係伊斯蘭國家好似所有野都好保守,拘緊咁

多謝先!
四個鐘係由第一個post睇
保守就梗,佢哋已經盡最大努力
可唔可以講下小明之後去左邊/幾耐後先番hk. 又或者你地討論路線時, 知道要分開後有冇咩特別感覺???
可唔可以講下小明之後去左邊/幾耐後先番hk. 又或者你地討論路線時, 知道要分開後有冇咩特別感覺???

小明之後喺土耳其鳩流,返Istanbul再玩打工換宿,然後喺歐洲再遊吓,喺莫斯科飛返香港

今日用咗4個鐘追曬咁多篇
樓主好波
雖然講到伊朗人好熱情,但始終覺得係伊斯蘭國家好似所有野都好保守,拘緊咁

多謝先!
四個鐘係由第一個post睇
保守就梗,佢哋已經盡最大努力

yup

都幾撚快
丹丹加油, BTW文哩?

幫手推爆𠳔
丹丹加油, BTW文哩?

幫手推爆𠳔

啱啱返到屋企,晏少少
從Pamukkale返Istanbul,相對上比起來程容易,話晒係去全土耳其最大嘅城市,機會率大好多。

不過得返自己一個,不免有啲惴惴不安。

可能同小明分別嗰個位喺城鎮入面,截車比較難,於是我又實行邊行邊截,截咗半個鐘,我先上到第一架車。但係由於言語不通,司機誤會咗我要喺附近落車,為怕尷尬,又驚佢兜咗我去唔知邊度,我唯有主動落車。

幸運地,唔使幾耐,我就截到另一架車,仲可以一坐坐到七十公里外,不過原來呢個只係惡夢嘅開始。

司機係一個叔叔,同樣係唔識講英文,上車之後,每經過一啲唔知咩地方,就會拍一拍我隻手,指畀我睇,講一輪嘢去介紹,但我係一句都聽唔明,只能夠起勢咁點頭,出絕招扮明。

我成日同啲唔係講廣東話嘅人講嘢都係咁,重覆咗次我都唔明嘅話,就會點頭扮明。

阿叔

隔咗一陣,阿叔已經唔係拍一拍我咁簡單,而係捉住我隻玉手,順勢揩一揩,先至指住出面講解。當時我並冇諗咁多,雖然荷蘭Lee曾經講過佢有朋友喺土耳其畀Hehe司機非禮,差啲出事,而以我所知,Hehe喺土耳其都幾普遍,當中有好多本身係有老婆仔女,但我只係覺得阿叔住喺小城市,民風純樸,一切都係熱情友善嘅表現。

我又點估到,一個黑瘦柒頭毒撚都會得到洋腸Hehe垂青?

咩啫?土耳其腸唔係洋腸咩?

見我冇反抗,阿叔終於出大絕。喺我昏昏欲睡,打算以睡眠避過Dead air嘅尷尬時,阿叔佢右手一嘢拍落我條巨龍度!咩話?竟然係退咗休嘅柏賓?佢左手仲喺嘴邊做咗幾下套弄動作,嘰哩咕嚕咁講咗幾句,聽得出佢嘅語氣係詢問緊啲嘢,我都唔知佢意思係想我幫佢含、佢幫我含,抑或仲有進一步行動。毫無防備嘅我本能反應成個彈起,如果唔係扣咗安全帶,我諗車頂都畀我撞穿,跟手我一掌撥開阿叔隻祿山之爪,好似葉問廖師父我不打了.jpg咁耍手擰頭狂講「no no no no」,阿叔見狀,問多幾句,確認我冇興趣之後,佢似乎有啲失望咁就冇再嘗試搞㷫你,夠㷫揭起張被,任由我淫賤到死。

呢件事發生之後,雖然我有少少慌,但唔知點解,我仲有心情繼續瞓覺,仲真係瞓夠七十公里去到講好嘅目的地,而阿叔係一路規規矩矩,冇趁我冇咗意識再蹂躪我,更難得嘅係,我肯繼續坐啫,佢又真係肯繼續車我。

諗返自己都幾好彩,好彩在咁都遇到人撩我扑野,好彩在係個阿叔,更好彩係我可以全身而退。

淫而不賤,阿叔都算係色魔中嘅君子,喺呢度,我謹祝阿叔能夠搵到志同道合嘅毒撚,大家車震互射幾次。

咁冇事真係夠運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞