容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
唔試晒咁多地方既女簡直嘥晒

我都覺

食咗唔通唱通街咩

押上性器發誓真係冇
我愛你 丹丹

I love you too
文呀文,我要文呀~
好人到請個陌生人食飯, 住酒店...好難想像

發財立品

發財立品

果邊d酒店係咪好平

發財立品

果邊d酒店係咪好平

平極四星都幾嚿水啦
係幾乎每日都爆呔既情況下,我發現左一個pattern,就係我每次爆呔都係黃昏之後,我因為太暗而除低太陽眼鏡先發生,基於信則有呢個大原則,我係未換到呔之前,只要有一絲光,我都唔會除低副眼鏡黎踩,果然,係我到Istanbul之前,都冇再爆過呔,雖然只係兩日既事。

高處不勝寒

係伊朗既時候,周不時都有人停車請我地食野,而係土耳其又真係唔多,最深印象既一次,就係我地離開Highway Hotel之後,又係我自己標前踩緊果陣,有個阿叔停車,不斷同我講土耳其文,見到我唔識聽之後,佢好似嬲爆爆咁揮揮手上車走左。點知佢行左十幾米,又停低落車,原來係想俾支水我。

又一次咁千恩萬謝,諗住灌水既時候,見到阿叔係前面百幾米又再停低,直覺覺得係關我事,於是我踩上腳踏,標前睇下係咩事。

原來佢係想俾多個大麵包我。

難免有d sweet。

今次叫佢企定定俾我影相,仲擺埋pose咁鬼馬

越近Istanbul,即係越近歐洲──冷漠既象徵,代表住我未必再有機會感受到呢一種超凡既對待。我竟然有少少唔捨得。

當晚係路上一個油站既空地一個大帳篷裡面搭營,係第一次冇俾人請我地入室內,不過今日唔算凍,又有新鮮感,加上佢有個茶水間俾我地斟茶同叉電,都叫唔錯。

油站

尿兜有咩咁特別?特別在我已經唔記得上一次見到尿兜係幾時

係亞洲既最後一個晚上,我匿係睡袋入面,胡思亂想,然後倦極入睡。

之前啲國家原來無尿兜
個尿兜好似好細個咁
推呀推呀推睇下有冇機推到今日有三篇
之前啲國家原來無尿兜

可能有但真係唔覺眼
個尿兜好似好細個咁

細兜

有機會

有機會

文呀
打多鋪機先
小妹要文呀丹丹
老漢推下車先
小妹要文呀丹丹

呢樹真係好多人妖
打多鋪機先

點解咁對我 聽朝返八半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞