容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
好似連載 咗成年有多,
文呀
好似連載 咗成年有多,

證明大家呢一年都好平安
文呀

啱啱沖完涼,依家打
其實頭先個live都冇準備過,希望下次可以做好啲
No. 1 fans 完全被你迷倒左,好似有啲失控

有冇留言?
阿 我miss左live 上去重播先

Btw 推到一萬正皮

有冇留言?

冇啦,睇唔到直播
睇左重播
阿 我miss左live 上去重播先

Btw 推到一萬正皮

都係9up黎,其實冇乜營養,但都多謝你

有冇留言?

冇啦,睇唔到直播
睇左重播

有個人睇重播但答左我一開頭問聽唔聽到我把聲
邊個巴打咁傻豬,快d認左佢
氣溫低左並唔係我既錯覺。

係村仔Saray食完乾糧,只係冇郁動十分鐘,我同小明已經凍到痴肺,剛起步果下,簡直係比死更難受。幸好踩返五分鐘,個人一暖,就冇再受到寒流困擾,仲幾舒服添。

個身暖,奈何雙手俾風吹到僵晒,直頭係痺架,真係多得Maisam送左對毛毛手襪過我,配合埋本身有既防風手套,只要唔落斜,都仲頂得順。

Iranian brother,我帶住你既信物走出伊朗喇!

唔知做乜跟左我一段,又冇野俾到佢食

如是者,每次我地停低休息都唔敢停留太耐,但實在太凍,就算係兩分鐘,依然係比死更難受。最慘既係,小明爆呔,我地冇得唔停低補呔。

進入土耳其,係自西藏尼泊爾之後,另一段瘋狂爆呔既歲月。

冇預算之下既低溫同爆呔,令到我地係土耳其既第一日已經要踩夜車。上山落山,不斷keep住講野,希望保持精神,無聊之下,我問小明依家幾度。

佢望一望有溫度計既碼錶,答左一個我冇辦法忘記既數字。

「負八。」

係咪痴撚線?

土耳其好撚多狗,自然野狗亦多,比起我去過既任何地方都要多,黑媽媽既環境下,總係有幾隻狗係唔知邊度狂吠我地,有d甚至會追出黎,我不禁諗,究竟我會凍死先定俾狗咬死先?

然後我地終於到Van。
仲有無
仲有無

出多篇好冇

有冇留言?

冇啦,睇唔到直播
睇左重播

屌,笑鳩毒撚唔識玩facebook

Hi,Vincent

有冇留言?

冇啦,睇唔到直播
睇左重播

屌,笑鳩毒撚唔識玩facebook

Hi,Vincent

我覺得好可愛喎屌
見有文 比左正評
有睇直播有留言
高登追到連登
根據之前一日save低既地址,毫無難度之下,我地好快就搵到Van既Wamshowers host Levent屋企……樓下。

果度係一個屋苑,每棟樓都差唔多十層高,門口有密碼鎖,終於有一種去到現代化城市既感覺。苦於冇當地既電話卡,莫講話上網,就連打電話我地都唔得,正諗緊點算聯絡Levent既時候,有兩個阿叔行近,於是我地就打手勢想問佢借電話。

佢地幫手打左個電話俾Levent,然後就開門帶我地入去。原來,呢兩個阿叔係住係Levent隔離,而一見到Levent,我就知點解佢冇落黎接我地,反而叫阿叔幫手帶我地咁異常,因為佢踢波整斷左隻腳,仲揸緊拐杖。

落街買野煮飯

Levent係一個醫生,仲係一科好偏門既醫生,乜鬼Diving咁,話就算一d醫生都未必識。據佢所講,揀呢科既原因係因為少人做,夠晒賺錢,工時又短,我諗佢係我第一個識既講到明為錢做醫生既醫生。

佢係西土耳其人,黎東邊既Van係因為醫科生係畢業後要替政府醫院工作兩年,而佢就被委派黎呢度。從佢既字裡行間,我聽得出佢唔係咁鍾意Van,佢亦不諱言一般西土耳其人都覺得東部係鄉下地方。

Levent一個人住,間屋起碼五百呎

曾經聽講土耳其東部有反政府軍,亦有前輩講過佢地係呢頭俾細路掟石,其實今日係d村仔度見到細路我都有d淆,仲煞有介事同佢地打定招呼先,幸好佢地都幾nice。我問Levent有冇d咁既事,佢就話冇聽過,其實呢一帶都好安全。

我知道無論答案係乜,其實我都會照踩,只係求個安心。何況呢一切我都係聽遇到呢d事既人講,我心知道一定係真,爭在我自己會唔會遇到。

好好彩,我從來冇遇到。
見有文 比左正評

有taste
有睇直播有留言
高登追到連登

我知你係邊個
好喇,早幾日都冇訓過好覺
我都係時候補眠
各位巴打早抖
早抖 好幸福 有文睇
終於有ac留名撐丹爺
先留名
半年後追返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞