容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
含住粒方糖飲茶
好高難度喎

啃死
唔明點解爆軚仲踩到

視乎個窿大定細,有時個窿勁細,淨係漏氣,泵滿可以踩到半個鐘

長知識了
新人留名
你搞到我有個衝動想出去闖一闖

自己衡量過,放得低就去,決定去得就唔好理結果係點
有冇食土耳其糖

有食啲甜品,甜到仆街
含住粒方糖飲茶
好高難度喎

啃死

我通常咬一啖再飲
推下先
由連登追到高登

因為要追返之前個d
大家都唔好咁夜訓
我地聽日見啦!呢排你地偷懶呀下,少左推post,唔乖呀

推得太快驚你個菊花頂唔順
由連登追到高登

因為要追返之前個d

大家都唔好咁夜訓
我地聽日見啦!呢排你地偷懶呀下,少左推post,唔乖呀

推得太快驚你個菊花頂唔順

無文都推撚爆你
求文
文呢?
依家打
屌最近冇做gym,個人冇咁精神,食又食冇咁健康,肥左
有冇巴打可以同我一齊練下??
依家打
屌最近冇做gym,個人冇咁精神,食又食冇咁健康,肥左
有冇巴打可以同我一齊練下??

仲有成日都肚餓
收工返到屋企飲左湯,食左d剩餸,忍唔住又食左兩件西餅
沖完涼又食左四粒金莎,屌仲係想食野!!!
你口痕姐
我都係肥毒
成日都的唔起心肝去跑步
過左Bingol之後係一重重既山峰,花左一個上晝爬完呢埋野之後,眼前景象一變,竟然係一片青青草原,原來不知不覺,我地就離開左雪區。

當然,天真既我果陣尚未知道一切只係暫時性。

慳到叫個湯食佢d免費麵包做早餐

7%應該係代表落斜個斜度

雖然周圍已經唔再係雪,但依然天陰陰咁,加上無啦啦有兩條女捉住小明影相,佢地面上有種「而我不知道丹尼爾是誰」既表情……Okay sorry,我吹水,係佢地根本冇留意過我既存在,搞到我真係不撚是味兒。

今日既目的地係Elazig

透過Warmshowers,我地係Elazig搵到Yusuf做我地既host,亦因為咁,天黑之後,我地仍然需要趕三十公里既路。當晚懷疑自己中撚左降頭,同小明兩個發左癲咁起勢咁衝,竟然踩夜車都做到半個鐘十公里既佳績。

如果呢個世界有盲人環法,我應該可以代表麥拿倫。By the way,唔知麥拿倫有冇單車隊。

臨近八點,我同小明終於入城。穿過市中心,發現Elazig呢個城依山而建,從市中心開始,不斷上山,前往同Yusuf約定既地方。Yusuf係Elazig一間大學既助教,本身約定係campus入面等,但因為保安阻撓,最後佢同兩個好friend既學生揸左架van仔出黎接我地,原來佢屋企仲要翻過一個山頭。

左係揸van仔學生,中為Yusuf,右為都好鍾意踩單車既學生

去到Yusuf屋企,梳洗一下,Yusuf佢地就為我地準備晚餐,同時又傾下偈咁。原來Yusuf都係一個單車發燒友(Warmshowers嘛!有幾奇?),屋企有間房係專放單車野,佢同埋另一個學生都計劃黎一次長途旅行。知道我同小明受爆呔之苦,而呢頭又買唔到我地尺寸既外呔,咁岩佢有兩條靚野,決定寶劍贈烈士,一人一條送俾我地。

能夠係絕地得到拯救,我無以為報,只好放低果兩條挪威粗呔,俾Yusuf轉贈俾有緣人。

幫忍者龜換隻義肢

好難想像大學助教會同d學生咁friend,因為我大學都唔返學
係咪做親 warmshower or couchsurfing 啲人都係咁好

利申無係高登追
今晚仲出唔出文 唔出我就訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞