容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
屌你條撚呔撚唔啱size又幾好笑

嗰吓好撚慘其實
因為爆呔真係好煩
第一次入嚟
巴打好撚癲

時間問題啫,肯花時間就ok
大家都唔好咁夜訓
我地聽日見啦!呢排你地偷懶呀下,少左推post,唔乖呀

初頭幾日前睇1 都心諗

丫,你咁多年前開始打字點打都到法國英國掛

點知追到live 都仲有排先完

歐洲會去得好快,一嚟我踩得快,二嚟其實歐洲唔大,我個半月踩完
發覺真係好多好人 成日有人幫樓豬既

呢個世界永遠好人多過壞人,換轉係我見到有人需要幫手,我都想睇吓有咩幫到嘅
2014開始.. 巴打好撚有決心

踩完咗㗎喇
溶雪會凍過落雪果時
係因為溶果時 雪吸收周圍嘅熱能先會變做液體/水 咁個環境溫度咪低左囉

我今日真係學到好多嘢呀
忍唔住要留名
推po先
大家都唔好咁夜訓
我地聽日見啦!呢排你地偷懶呀下,少左推post,唔乖呀

初頭幾日前睇1 都心諗

歐洲會去得好快,一嚟我踩得快,二嚟其實歐洲唔大,我個半月踩完

咁試下講多d心路歷程, 唔好比佢咁快完

初頭幾日前睇1 都心諗

咁試下講多d心路歷程, 唔好比佢咁快完

一路都有變化,只係着墨多與少
痴撚線,雪地都仲係著緊對跑鞋! 好想知是咪又香港一路到英國都係呢對鞋?
樓主真係就黎變戰鬥民族
1 1/2幼咁多,真係rb用架喎
真係好感動
痴撚線,雪地都仲係著緊對跑鞋! 好想知是咪又香港一路到英國都係呢對鞋?

去到London做廚房都係着呢對跑鞋,之後返香港前先掉咗
樓主真係就黎變戰鬥民族

依家個人都冇咁怕凍,喺香港仲未着過厚褸
唔明點解爆軚仲踩到
1 1/2幼咁多,真係rb用架喎

個圈大好多,直頭套唔住個轆
真係好感動

感動個位喺邊
唔明點解爆軚仲踩到

視乎個窿大定細,有時個窿勁細,淨係漏氣,泵滿可以踩到半個鐘
終於一口氣由post1追到而家
唔知係咪我眼淺,見到好多離別位都睇到眼濕濕,由其是好多對你好好既人,去到分別果刻就好感觸

巴打你同呢d人離別果時有無真係喊出黎抑或壓抑自己唔敢喊?
終於一口氣由post1追到而家
唔知係咪我眼淺,見到好多離別位都睇到眼濕濕,由其是好多對你好好既人,去到分別果刻就好感觸

巴打你同呢d人離別果時有無真係喊出黎抑或壓抑自己唔敢喊?

除咁隊友,都有啲當地認識嘅人分開時會有少少想喊,講過嘅有伊朗Mohammad屋企,主要我死穴係家的感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞