容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
點解多咗咁多人quote你成編文覆 拉好耐

大家合作啲,唔好狂quote
啱啱去完旅行返嚟,咁快去到R洲
一方面好想叫你快啲出文,一方面又唔想咁快完咗篇遊記,點算好?我唔理呀,你同我出番外又好,新遊記又好,你同我諗掂去呀(腦細mode)

其實我係嚟推文

無啦啦邊度整個番外篇俾你

拿拿聲去多次啦

哪有錢,你老母

唔好笑啦 快啲繼續出文

出去gym喇
晏d做完節再講

你做gym係咪淨踩單車機

同住元朗係咪周街牛有咩分別
丹丹早晨 小妹訓醒又幫你推....文啦
我又推下先
大力推一推
讚嘆你身上既老泥 成件事好重口味呀屌
加甜唔該
推文
寫到你睇曼為止
推文
寫到你睇曼為止

出一篇瞓喇
太夜唔睇波

再自稱小妹嘅話F9踢埋今季退休
知道Seval係女仔之後,有少少尷尬之餘,其實更多係驚訝。我估唔到係土耳其會有一個女仔鍾意踩單車到做埋Warmshowers既host。

係,呢下係我有d偏見,的而且確我暫時未遇過女host,伊朗既Afsoon嚴格黎講都唔係host,只係執我地返屋企。

如果Seval係玩Couchsurfing,我一d都唔驚訝,但Warmshowers真係……

簡單幾句道歉化解尷尬之後,我同Seval約定捽完老泥就上佢度飲咖啡。Well,聽落係有d邪氣,但可惜小明都一齊去,而且佢同佢家姐一齊住。

Oh well,更加邪添……但同時原來佢真係有玩Couchsurfing,依家host緊個智利妹。

Okay越黎越不得了。

斷斷續續落雪,為聽日既暴雪做足準備

坐船去返歐洲區,再行去Seval屋企,Okay,我承認,佢真係幾靚既,反而智利妹係唔掂既。

Seval已經三十歲,睇個樣一d都唔似,佢係有部roadbike,但擺係屋企擺到條呔漏晒氣都知佢好少踩,佢亦只係聽人講先試下玩Couchsurfing。佢話佢家姐唔俾佢host男仔,所以只係能夠上黎飲杯野,或者食餐飯咁。

屌你家姐,遲早燒鳩你春袋!

傾下d無聊野,飲下Turkish coffee咁,都係求其hea下話睇下會唔會再約食飯,到十點幾我地就走,行返Deniz屋企。

訓醒之後,係Deniz同佢朋友送別下,我同小明就踩去輝輝屋企。初頭還好,就冇跟Deniz既建議搭巴士,照踩,但一到海邊,d雪就倒屎咁落,勁既程度可能仲勁過果次去Tatvan。

雖然同樣係市內,但係咁既環境下,我地大半粒鐘都仲未到大學既山腳,就求其搵間野食避下雪先。海邊好多人放狗,唔知做乜撚落雪都要放狗既,食飽之後,我地繼續踩,屌你有隻狗追撚住我,我諗住有人養既狗應該唔會無啦啦咬人啦,丫屌佢追住一野噬落我後面個馬鞍袋度!傻的嗎?

如果你隻死狗公係咬到我呢,我一定捉你俾老納處置!

大學校園有人玩滑雪板

我地循小路上山,斜到痴線,又係前轆會飛起既斜,加上積雪,環境十分惡劣。而係市內,我係冇咁好恆心堅持下下踩既,我最後都係頂唔順推左陣。幾經辛苦,終於到達輝輝屋企,原來佢同屋主一齊住,加上另一個香港同學略爺,一人一間房,我同小明就訓廳。

而原來呢一日係年三十晚(唔記得2015年有冇年三十喇,總之第二日係初一),佢地有個大陸朋友就邀請佢同埋略爺去一間中國餐館自己員工既團年飯,托輝輝既雄福,我同小明兩隻狗奴才都有得跟埋去,汪汪!

原來今日係農曆兩周年!
瞓了,累了,再見了
新年快樂

再自稱小妹嘅話F9踢埋今季退休

F9而家都踢到退休咁嘅水準 所以........

小妹又黎幫你推啦丹丹
Seval
今晚有無文?
今晚有無文?

晏少少
Seval相呢?
丹丹,恭喜發財,大吉大利。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞