容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike

訓前一推 巴打今年幾多歲?

89年秋天出世,老了

我91 追到day18彩雲之南,有排追
返左黎香港?

好耐啦
睇見你係土耳其咁凍,我都感同身受...
因為我而家上左山露營

香港濕凍no. 1
而家有無文

咪話今日休息,我瞓喇

明明就過左今日

講嗰陣都過咗十二點
點過海?

船/橋,視乎你講邊度
推到今晚
幾時一齊尖
幾時一齊尖

P記?
因為我而家上左山露營

香港濕凍no. 1

你果時係咪就咁鋪地席就訓?無睡袋?
因為我而家上左山露營

香港濕凍no. 1

你果時係咪就咁鋪地席就訓?無睡袋?

梗係有,你當我西伯利亞人
幾時一齊尖

P記?

踩左咁耐單車會唔會見到單車都怕
今日由東涌踩去大澳,伯公坳啲斜都幾係嘢,出汗勁過玩HIIT
喺大澳有條美國姐姐見到忍者龜就過嚟吹水,又係Touring cyclist
幾時一齊尖

P記?

喺邊間做開?

見得女人多會唔會怕屌西

見得女人多會唔會怕屌西

應該係屌得西多會唔會怕女人
蠢豬咗
因為天氣唔好,加上冇錢,我地並冇係Cappadocia搭熱氣球,只係去左奇石林影下d陰莖狀怪石同埋去Underground City睇下以前d人點樣係地下住。

Underground City自公元前已經有,直至中世紀,當地既耶撚係阿拉伯人侵占之後,為避難而搬入去,並慢慢擴建。但奉勸各位一句,如果唔俾少少錢請導遊,不如唔好去,因為你入到去只會見到一個個空洞既石窿,最多有塊牌寫呢度以前係咩,譬如酒窖呀教堂呀咁,就咁架咋,冇架喇!我到依家都好後悔點解買飛果陣個導遊叔叔黎R生意但我冇理到佢呀!

真係就咁架咋!

係Cappadocia同小明試下自己截順風車,又得喎

而係奇石林,你會見到中日韓等等為數唔少既旅行團,事實上d石係生得幾得意,碌碌都好似賓周咁,唔知係天然抑或有變態佬咁好心機磨出黎。

Bam

屌你雙頭假狗咁

然後隻駱駝係度跳舞

無無聊聊咁,就行左Cappadocia其中兩個比較出名既景點。

除左行景點,我地仲去左搵我地個host其中一個朋友。當晚識左佢之後,食飯果陣我同小明有拎部電話出黎覆下message咁,跟手就俾呢個朋友話我地太依賴科技,佢聲稱自己住係山入面,係平時要買下野或者過黎搵我地個host玩先要出山,仲邀請我同小明去探下佢。於是,行完奇石林之後,我地就踩單車去搵呢個食大麻既風清揚。

左邊呢個

事實上呢條友係住得極撚隔涉,我地穿過山林,有陣時仲要搬車、擒石同涉水,先搵到佢果間新假期遲早會介紹既隱世小屋。而佢又真係住得幾淡泊,同佢荷蘭黎既女朋友同居,養下狗,又會種下野賣,兩個都係對野對到個人乾枯左咁,活生生既例子教人不可一不可再。

攀山涉水

佢話佢阿爺定邊代已經係度住

就係咁,係Cappadocia過左兩日,所以對呢個地方冇乜感想,可能有錢黎玩下會開心d既。

P記?

喺邊間做開?

葵芳多

見得女人多會唔會怕屌西

應該係屌得西多會唔會怕女人
蠢豬咗

屌得西真係會怕見到西

P記?

喺邊間做開?

葵芳多

我喺荔枝角
勁細,好多機都冇
因為天氣唔好,加上冇錢,我地並冇係Cappadocia搭熱氣球,只係去左奇石林影下d陰莖狀怪石同埋去Underground City睇下以前d人點樣係地下住。

Underground City自公元前已經有,直至中世紀,當地既耶撚係阿拉伯人侵占之後,為避難而搬入去,並慢慢擴建。但奉勸各位一句,如果唔俾少少錢請導遊,不如唔好去,因為你入到去只會見到一個個空洞既石窿,最多有塊牌寫呢度以前係咩,譬如酒窖呀教堂呀咁,就咁架咋,冇架喇!我到依家都好後悔點解買飛果陣個導遊叔叔黎R生意但我冇理到佢呀!

真係就咁架咋!

而係奇石林,你會見到中日韓等等為數唔少既旅行團,事實上d石係生得幾得意,碌碌都好似賓周咁,唔知係天然抑或有變態佬咁好心機磨出黎。

Bam

屌你雙頭假狗咁

然後隻駱駝係度跳舞

無無聊聊咁,就行左Cappadocia其中兩個比較出名既景點。

除左行景點,我地仲去左搵我地個host其中一個朋友。當晚識左佢之後,食飯果陣我同小明有拎部電話出黎覆下message咁,跟手就俾呢個朋友話我地太依賴科技,佢聲稱自己住係山入面,係平時要買下野或者過黎搵我地個host玩先要出山,仲邀請我同小明去探下佢。於是,行完奇石林之後,我地就踩單車去搵呢個食大麻既風清揚。

左邊呢個

事實上呢條友係住得極撚隔涉,我地穿過山林,有陣時仲要搬車、擒石同涉水,先搵到佢果間新假期遲早會介紹既隱世小屋。而佢又真係住得幾淡泊,同佢荷蘭黎既女朋友同居,養下狗,又會種下野賣,兩個都係對野對到個人乾枯左咁,活生生既例子教人不可一不可再。

攀山涉水

就係咁,係Cappadocia過左兩日,所以對呢個地方冇乜感想,可能有錢黎玩下會開心d既。

你地住咁多host都有隊草你地有冇隊埋一份
喺大澳有條美國姐姐見到忍者龜就過嚟吹水,又係Touring cyclist

嗰條路連車都要爬上去
Live啦終於都

真係就咁架咋!

Bam

屌你雙頭假狗咁

然後隻駱駝係度跳舞

左邊呢個

攀山涉水

你地住咁多host都有隊草你地有冇隊埋一份

你估吓

嗰條路連車都要爬上去

中間唞咗勁多次,老矣
Live啦終於都

welcome to the real world
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞