( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
家陣有好多sixth form college淨係做AL
呢啲最好
咁我見到佢咁慘半夜俾人送咗入嚟咪繼續幫佢囉 同埋呢個本身都係我哋嘅職責
最重要係因為我始終都係international student 想好好地做埋placement 唔想搞事
你係咪住南面
英國人始終虛偽要面
好少好似美國咁講到出口又做動作咁
不過心入面既racist就走唔甩架喇
仲有醫院多數outpatient d鬼佬最垃圾 palliative care ward d阿伯多數知道自己都應該係咁先所以成日搵我傾計 不過一出到去又係瘋狂比o靚仔歧視 心諗我屌你咩我喺入邊睇住你阿公你係外面咁對我
你唔肯答咪即係所有嘢都係鳩噏
莫講話我地亞洲人丫
佢地連自己友,蘇格蘭,愛爾蘭,威爾士都唔gur...

以前有個蘇格蘭朋友黎香港玩,
同佢喺soho區行,
有隻飲醉左既死英國鬼,
(啲 british accents應該唔會聽錯掛)
無啦啦衝過黎捉住我朋友衫袖
第一句就話
"are you fuxking Scottish?"

勁冇禮貌,擾攘左一陣就繼續行
事後個蘇格蘭朋友講
真正"英格蘭"人係好睇唔起佢地,

唔係因為頂佢地唔順,
nicola sturgeon果啲高官都唔會話咁想公投獨立
啲阿伯好多都少人理,冇connection啲後生又怕悶。不過門診啲中年廢老又係仆街。等discharge慢啲都比人屌,岐視都少既係態度差
00:31 right now gotta sleep talk Tmr
如果喺英國其實35識7聽到真係直接屌柒佢
但美國真係唔敢 一陣拎支炮出黎
係唔算好,唔應該差崇,但至小無你講到咁差
起碼大多數人係nice,搭火車同個唔撚識嘅人都傾到成程車。
你係咪毒得濟,去到英國都比人歧見?
度度人心入面都racist架啦
香港人咪又係咁 只係做得出唔出面姐
係唔算好,唔應該推崇,但至小無你講到咁差
起碼大多數人係nice,搭火車同個唔撚識嘅人都傾到成程車。
你係咪毒得濟,去到英國都比人歧見?

有張圖方便啲討論
前排中間嗰個
2-8我內心説話
你老母 成日d人係連登話佢地識分識分
一係就成日話 我冇遇過啊 大部份好nice囉

一撚定勁撚多人出護主咁
我打一定好多負評
Anyway 1)你真係唔好彩
我住兩年都係同一個
洗碗得閒咪幫下冇乜所謂
都係3個人嘅野 10分鐘搞掂
呢個你就真心收皮
無一個中國人 同白人係無辜
Nihao 笑咗
on9
樓豬咁得閒上連登開咁多post
唔係要洗碗咩
咁得閒嘅
即刻有人負評
屌你老母 真心收皮啦
我真係未撚見過街出面會有人識分啦
唔通人地問完你邊到人先再歧視你咩
英國人同其他人一樣 都係欺善怕惡
且同香港人一樣
其實樓主係咪啲宅男look 唔恰你恰邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞