( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
全世界住homestay都係咁嫁啦 10個有9個都係垃圾
我幫佢 gardening 幫佢隻狗執屎 教佢個細路做功課 算唔算
冇圖你話你日日幫佢奶閪都得啦
我係香港美國混血兒你問我答 我都唔想再留喺香港 太多港女埋我身
其實唔係囉
我唔知樓主學校個policy係點
但我以前學校既policy係全包
照計唔需要student做任何野

當然唔多唔少應該幫下手啦
食完飯幫手執少少野 自己間房執好佢係應份
但照計唔應該叫學生做野
人地比哂錢就真係唔應該叫人做
至少我以前住host係咁
我無聽過有host要人做野

我以前啱啱住果陣有話幫手洗碗 吸下塵
但個host唔比我做
撚樓主
Agree 其實我一定會幫手, 但係我唔係想佢 用咁嘅態度
係加拿大留左半年有多 真係冇乜可以挑剔
樓主小心下一餐比人落催情藥
旅行收聲啦 你真係試下係到住同當地人相處 你個體會又或者唔同 唔好用你果幾日尼做標準 人唔笑狗也吠

原來樓主係前排中間嗰個
怪唔得知啦

唔知係咪我問題 我睇唔到要你洗返隻碗有咩錯 樓主係咪係香港比人寵壞曬 你住人到人地唔係老馮你老豆老母 同樣你都唔係老馮食完放低 唔使英國啦 你去人屋企食完都自己洗返嫁啦 又係d支那心態 我比得$就咁咁咁 大撚曬
本身想講係,英國本身就係典型高竇、世界仔加縮骨
但見到樓主條on9第一頁發晒癲噉自推真係覺得好反感
Sor
(絲打入) 有冇絲打可以自帖影下隻淫腳畀我睇呀?

呢啲嘢邊使加密
樓主呢啲假膠開咁多on9 po起下底就知
樓主潛水了
美國一樣麻麻地啦
白人而家歧視越來越嚴重(多謝trump trump)
唔只白人 墨狗對住亞洲人一樣串柒柒
自己做錯野 永遠屌柒人先 同香港人一樣
Sor
同意
男朋友喺英國識好多Locals
又未當面遇過歧視
利申: 住MA
你無去過美國 真係唔好亂講
好多美國人成世無離開過美國 最多去墨西哥
對其他國家既野 好多都唔知唔清楚
邊撚到國際視野 最撚叻就打飛機
科技係好撚勁呀 但都無用落平民既日常生活到
有錢佬至窮人都係歧視亞洲人
美國一樣咁垃圾
(1q題)三頁內估中我永久退出連登同埋喺ifc裸跑
找咗數未呀屌你
美國更無國際視野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞