( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
荷蘭先多歧視呀
行行下都俾人粗口問候
d人勁無禮貌 成日撞9你
單車友又開得快
係自由同開放既
但你去過紅燈區未?
d雞唔係好得wor
之前仲叫英國人救港

自強才是正道
你住邊頭!?
樓主你咁樣入到大學好難識到朋友,除非你好撚有鐵,咁都會有酒肉朋友嘅
樓主係咪無做下d門面野?例如同人打下招呼,搵野讚下人,打開下話題,問下人今日會做乜。如果有做佢都係咁對你,佢就真係土仆街。
但係如果,一返到黎就入房,不聞不問,西口西面,好似欠撚左你咁,唔好話英國,係香港都想屌柒你
去過英國有d人會主動向你微笑講早晨,有d會跑係你面前大叫Ching Chong Ching
點解我覺得你好似講緊香港人咁
我有親戚英國出世,土生土長,一直到12歲先嚟香港,而家攞住BC返英國會比人當支那人左問右問,喺英國又比人歧視ching chong ching ching chong
人既問題..
本人英國12 年, 有屋, 一直讀LOCAL SCHOOL.
同鬼仔玩多, (LOCAL SCHOOL 係無乜香港人)
勁少被
人既問題..
本人英國12 年, 有屋, 一直讀LOCAL SCHOOL.
同鬼仔玩多, (LOCAL SCHOOL 係無乜香港人)
勁少被歧視, 有都係班ON9 係到ching ching chong chong, 會有班黑鬼FRD 鬼仔FRD 幫我.
大學更加 0 歧視, (上得大學嘅 9 成有學識 知香港, 日本,亞洲野) 大學亦勁多中國人印度人.
如我無估錯.. 樓主係anti social 加成日唔講英文.
至於你講既 guardian 問題, 正如上邊講, 9成係無錢既人, 自然就無咁好.
之前我試過有次係餐廳食完飯係門口等frd
無啦啦有個英國佬走黎叉我頸

發覺係英國會歧視嘅人大多都係local白人 好少見到其他種族嘅人係道會咁

利申 係東北讀緊
英國研究
好撚同意
咁你仲去過邊啲國家? 點樣肯定英國多啲你講既個種人? 係咪人既問題咋
當泡菜死?
樓主喺到屌鳩人未去過英國就崇英
咁你崇美前去撚過美國未
樓主會唔會係你無禮貌問題
之前我去英國個個都好nice
利申鏝迷 上個月去左曼市睇波 前後左右既人都好nice
又唔太覺英國人有咩問題
人哋係高級人種冇計
結論LP用港豬心態留學, 除左抵死無野好講.

不過呢個年代, 英國講紳士真係晒氣. 除左識做樣著成套suit+頂hat, 同埋一堆左膠+班on9到無論既波牛, overall都仲係人住既地方.
洗碗呢個point唔明點解有人屌
比撚左錢叫個host包食住咁佢作為service provider有責任搞掂曬d野掛 幫係人情唔幫係道理啦下話
你行入茶記$50食碟牛河都唔expect呀姐同你講$50只係碟牛河錢 洗碗另計/自己洗碗啦

你話大家夾租既你煮野我洗碗呢d就話有來有往姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞