( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
agger 你宜家係住緊host family 屋企唔係住緊酒店, 你唔好當自己俾咗錢就係大爺先得嫁

我中學讀boarding school 全層嘅垃圾我都要幫手收,唔通我同學校講我俾啲錢多啲就唔做咩

如果你覺得英國野係難食嘅話你咪自己煮囉, 大把人都係本來食唔慣所以先學煮野食
小心佢下次加料
樓豬撚撚後仲讀緊high school

homestay呢樣嘢撞手神
so far聽過唔少朋友既屌鬼
加拿大差過英國好撚多
而且你都住過8個host family
係咪真係個個都咁撚差?

high school班鬼仔腦囟都未生埋 racist有幾出奇
拎liverpool嚟講仲柒
鄉下地方 Liverpudlian既思想仲停留緊喺80年代

斤斤計較呢樣嘢歐美都係咁 去多幾個地方先屌啦

英國食嘢最出名最地道既都喺pub入面
樓豬秤都未夠 未食過就算啦 唔屌你喇

英國佬係做到個樣好有禮貌
喺東亞人面前緊係睇得出
但對比起其他歐美地方
樓豬去多幾個地方睇下先啦
小弟明白了, 以後會盡量迎合當地文化, 因為自己都知道難得有得去外國一定要入鄉隨俗
唔好怪小弟唔識嘢
樓主每人番中學要搭幾耐車姐?
樓主每日番中學要搭幾耐車姐?
全世界人都仆街
屌一睇個標題中曬今日嘅心情
啲英國佬好撚多事 成9日係度懶好人提點下你咁
其實就好小事都攞出黎講 好撚煩

利申 master緊 已讀完3年degree
英國撚表示認同
英國人好q虛偽 面頭上就笑笑口 底個浸就屌鳩你
歧視就度度都有 有朋友行行下街比人係架車度掟雞蛋
學校有個lecturer 見中國人樣就專比低分
野食真係狗都唔屌
之前聽過個fd講 佢中學個homestay 唔比佢飲熱水 微波爐都淨係要得到允許先可以用 之後又亂鳩咁扣錢
但好在轉左第個人度 果個姨姨當正佢半邊仔
樓主每日番中學要搭幾耐車姐?

樓主唔好咁快潛水啦
答咗先瞓
笑而不語
講下自己感受就起哂鋼咁 成熟啲啦小朋友
totally agree with u bro, 英國人正仆街 個撚個都無禮貌
Yes 成個英國除左識屈錢之外 冇野識 人又戇鳩 又垃圾污衊
First British who use LIHKG
下次扮British就好心扮似啲啦
其實全世界都係咁
就算係加拿大一出university 區同夜小小都成日聽到白人講fucking chinese
外國贏嘅只係制度
唔係人
英國野食果度駁唔到
樓主開假膠on9 po都呃到女留tg
怪唔知得連登係5p論壇
中學生 5年 住host family = 閱人無數

你大部分時間應該係讀緊書,風土人情未必體驗得晒。

你又未住過其他國家,點判定 英國係全世界最差?

利申:英國J,住咗8年,住過3個host,平均睇無你講到咁差

你覺得差味轉囉,實會搵到個好嘅,當然前提你都要對人好先。
好明顯啦話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞