( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
不過pub啲嘢食真心好食 夠秤得閑去吓spoon嗰啲chill下都幾正
其實人地都唔係奉詣要幫你洗碗,一人洗一日唔係公平啲咩?
睇得出樓主係被送去英國,唔係自己想去
抱住呢種心態升上大學會仲辛苦
我俾你係英國讀多20年書,返到香港都係一啲都冇變過
Refer 佢去啲巴基朋友到囉,手勢仲夠親切夠British
以前一去到就讀college
開頭英文唔好群班賓仔泰妹
慢慢英文好啲同鬼有基本交流
人地好快當你正常人
但同你講親嘢都有溝通問題既話就唔好話人racist喇
steak and ale pie
我夠想啦但係嗰晚得我同埋個鬼妹係physio 同埋好少中東人做physio
英國真係好多鄉下人無見過世界。

之前去間超市買嘢,埋到收銀度個鬼婆就係度吹話英國d超市好靚好大 跟著埋單80幾磅仲要好似睇死我比唔起錢

夜晚係條街行淨係會見到醉酒鬼佬大聲唱歌。因為英國有退休金個個hea到老就等政府養。
6 form 係最好學社交嘅地方,因為未出到社會唔會太古惑,又冇圈子焗住要識學校啲人。上到大學就唔輪到你做被動

女仔除外 狗公冇分國籍
我當佢細路唔識野繼續幫佢 第二日同我個educator講返佢就話 you got to be prepared for the shittest people on earth here
原來清做physio ,仲以為豬批
樓主你每日番中學要搭幾耐車
關你撚事
其實最好係year9/10去到同班鬼由細玩大 sixth form 開始啲人都係各有各玩 想同人玩得埋好睇運氣特別係英國人 反而德國 俄仔好好多
英國人多數都小圈子
理性討論
講到咁垃圾唔走等咩
點解唔去美國?
英國raicst已經冇美國咁嚴重?
應該睇人吧?
唔係話清你唔啱
不過咁啱我有兩個朋友就係綠咭咁樣過去美國,
佢地一個就話想番黎(其實未諗好係咪喺果邊落地生根)
一個就去左車房整古董車

兩個都話美國冇野好
驚你一個死毒撚頂唔順搭長途車嘛
除非你行番學啦
醉酒佬呢個問題真係好撚大鑊
夜晚搭親火車/喺火車站都實有搞事
你確定唔係你expectation太高??
樓主唔係咁認為吖嘛
英國算係地區性

美國一嚟就中國人 清清槍槍,黑人 那個那個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞