( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
我覺得好多港燦或者大陸人 成日當人地鄙視佢地ge個人行為係歧視...我只可以講好撚無知。鄙視同歧視都分唔清,兜口兜面無啦啦話你支那人就係歧視啦
咁離開英國未
仲要係勁大波
反而佢哋依家興透視裝若隱若現
好難唔去望住佢對奶囉
之前去歐洲旅行 英國人又好少歧視 但同時都唔會好nice對你
相反去到東歐D既國家即刻感受到熱情
煩撚到on9 寧願排返人手
成撚日要叫個staff過嚟
樓主咁廢祖國都融入唔到
同埋真窮撚係無機會留學
諗返上次搭巴士,前面有兩個香港女仔
初頭巴士司機好好聲氣同佢Hello, 又問佢去邊要咩飛咁
佢勁冇禮貌完全唔應人,又鬧人做咩唔比學生飛佢
個司機就鬧佢自己唔問,個責任喺佢度
之後聽佢同個fd 用廣東話鬧個司機英國佬點點點
個司機對我就好好聲氣,好多時根本唔關歧視事
英國人喎 有公德心?
係小弟前排影嘅

我可以同你講 港燦個朵係全世界已經臭曬,好撚羞家 見唔少撚屌港豬去food court食嘢唔執檯,見到隔離有地盤工人食嘢 會大大聲用廣東話講 好撚臭 去第二度坐 個表情真係神憎鬼厭,我真係極少數同港燦做朋友 太丟架了
根本樓主自己小學雞,食完野碗又唔洗,就入人岐視數

我親身經驗係覺得英國人好少岐視人,啲鬼婆幾黑人憎都好過閪面港女
Ggwp
好方便wo
煙酒energy drink 藥物個d就自覺去人手啦
睇你上連登開咁撚多post
都估到你係班金鐘仔質素
比少少錢當自己大爺
人地煮飯你洗碗你可以唔鍾意但係你冇資格發鳩人脾氣
睇樓主講野都估到佢咩樣 比錢就當自己大爺個d毒撚
住得homestay就唔係同出面租屋去餐廳食飯 叫你幫手有咩問題
我都試過係英國火車站等的士,俾班英國後生仔叫我”狗仔行開” 俾佢地話完之後喊到傻同勁憎英國人
去過法國就會知英國好撚文明
4 so true
呢1-5放係澳洲紐西蘭都得
但英國係大城市應該好D 冇澳紐咁多生番
講真 練肌肉 打扮到自己成個香蕉仔咁就冇人歧視你 不過點講都好 真係預到有危險俾人打劫襲擊 你有操下都叫可以保護下自己 把口生係人哋度 你下下咁上心做人都好辛苦 英國嚟講倫敦叫最少歧視架啦 始終個環境好多元化 加油啦巴打 人離鄉賤 你嚟得就預咗會有咁嘅嘢發生 唯有男兒當自強囉
英國人好gentleman好有禮貌wor
無咩俾人歧視過
反則美國仔又無禮貌又膚淺 講野一句入面幾個字都係粗口 又係車度除鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞