( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
其實我都算好有禮貌, 我係唔妥我個host family 對我態度好差
Ching你係咪英籍移民usa?
美國你冇親戚唔洗諗
一係去到娶個美藉嘅
有親戚都有排排
我唔係 我移民美國
假結婚
幫佢尻洗
仆街喇你
所以有英籍咪易 有英籍大把美國人同你結
交稅養個垃圾皇室
根本人類就垃圾
其實好多歐洲國家都極歧視黃種人
意大利都係咁...
坐電車check飛..
我同個白人frd都係拎學生飛..
佢果張睇一睇就算..我果張就起勢咁睇..
唔怪得次 讀sixth form college 個班通常都係地底泥. 再比較local d ge 英國仔. 應該唔少chavs 個d?
一啲啲啦 point 2,3,4你套其他地方落去都得
唔係英國人特有問題
食物上你俾錢咪有好西食囉

我覺得英國人最衰係做野慢 (歐洲人通病)
屌你話next day但其實係計working day
連埋星期六日banking Holiday我等撚左三日
講開住,之前初到英國住左排airbnb
咁有時我放底左d書呀衫呀係張床度
個英國呀嬸竟然留張紙係我房話呢度唔係學生宿舍, 要我保持房間整潔,O晒嘴

之前係戲院有個local呀伯
唔知係未恰我係亞洲人應該英文差
話我食nacho嘈住佢
(套戲都唔係好靜個d同前後左右都食緊)
咁佢唔滿意又冇同我講但係勁多動作,
成日係度無啦啦勁大聲講for the fuck sake
又舉高隻手肘掩耳仔,
今之後我都無食啦
點知大概差唔多一個鐘後
佢見我拎起支野飲就即刻擋住唔俾我放番支野飲
我開口同佢講
佢就話唔會讓開因為我嘈住佢
之後我diu9佢唔滿意又唔出聲
食nacho犯法牙
咁就可以用隻手肘侵犯我既私人空間同撞我個水樽
之後佢就收左皮

不過除此之外
我識既同遇到既英國人都好nice無歧視野發生
我覺得係樓主唔好彩姐
無錯,d黑鬼真係nice好撚多
睇咩學校啦 間學校啲鬼 nice 又 friendly 嘅一樣玩得埋
只係假如學校多 asian 你又癡得 asian 多 人哋咪會唔鍾意你
試下企喺人地角度諗 假如你香港中學有堆大陸人自己圍爐玩你都唔會想同佢埋堆啦
個人覺得加拿大先係最有禮貌
你知唔知每年王室啲地同物業嘅盈利係畀英國政府..
到底邊個養邊個..
咁你下次試下食完主動洗下碗
睇下佢有冇老奉咁既樣吧啦

如果都係呼呼喝喝咁 唯有當自已唔好彩遲下轉host / 住dorm 囉
呢d溝通問題通常去到一方出聲屌柒既地步已經冇得返轉頭
英國高質喎
你落club尻un/企喺到啲囡囡都癡埋嚟攞個屎忽磨你 咩都抵翻晒啦
加拿大真係最好最 nice
叫child登班中學雞情何以堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞