( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
睇你第一點就知你咩人,骨子裡劣種中國人性格,以為比少少錢就大帝,住homestay係住緊人地屋企,正常都要幫少少家務手,人地煮飯你洗碗係外國正常禮貌。
以前我喺紐西蘭讀中學都係咁,homestay煮飯我就同佢個仔洗碗。
建議你一係煮返飯比人食,一係比得錢就自己搬出去住。你啲性格去到邊都會比人歧視,唔會只係英國
係唔算好,唔應該推崇,但至小無你講到咁差
起碼大多數人係nice,搭火車同個唔撚識嘅人都傾到成程車。
你係咪毒得濟,去到英國都比人歧見

即刻出現呢d
樓主我教你個字
Faggot
比人歧視就走啦, 唔好留係英國, 我都唔想咁多香港人係度
你渣咩卡咩O都冇用,個樣係亞洲人就食咗第一波先
弱智仔,反駁人之前用下個腦先啦
美國人國際視野就冇乜架啦,至少我身邊啲fd係,不過有個就唔同,會睇各地新聞,前排習大大稱帝即刻同我講問我點睇。仲係佢同我講有得拎4000蚊,財政預算案個時
認真可能支那人果類做壞規矩
所以睇你睇得咁緊
住咗6年真係無乜遇過喎 醫院 銀行啲職員都好友善 大學啲人都唔會歧視 不過有啲難埋堆 我認我好摺
其實咁多年我就觀察到其他種族eg.南亞人印度人俄羅斯人都通常會同到啲英國人一齊埋堆 但係中國人 香港人就通常都會埋返自己人一堆 咁呢個係咪真係淨係種族歧視嘅問題呢
毒撚真係唔好以為自己待遇差,其他人好有問題 個問題係出自你本身,怨婦咁撚樣,有時間上連登開post,屌哂全部反對你嘅人,用啲時間先檢視下自己先
歐美不嬲都係歧視最嚴重既地方 所以佢地自己先成日提住no racism

幾年前去英國 係條街行行下都會比揸車經過d人指住黎笑
一個頂多被歧視
一個直頭係迫害,唔駛講到咁明都識揀啦掛?
正常啊
好多留學支那都好閪
將英國轉做香港 你會發現其實一樣
可能樓主個樣生得似支那仔
人地當做支那人
樓主仲要係一個得閒到成日上嚟開膠po ff自己係港美混血好多女埋身但係又尷尬自己一個去餐廳食飯嘅死毒撚
毒撚最忌有自信
咁差返中國讀書啦 唔好留響英國喇
又要屌又要留響度
拎本BNO出黎,同佢講你都係英國人
點解唔住boarding?
Btw樓豬應該毒撚一個
作為一個係英國住過嘅人黎講,
樓豬d point

除左第五點,英國菜之外,真係冇一個同意

你係住人間屋,做少少家務是常識吧,港孩比怪獸家長寵壞哂

英國人好有禮貌,d人會幫你開門,hold door,
有次我抽根,有人主動黎幫手,
上落巴士,買完野會講thanks
番part time 果時,會講Would I have,超有禮貌,
定係你英文差唔明呢句幾有禮貌?

上面有d講同支那人差唔多,應該冇去過英國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞