會員on99屌喇星底已起

113 回覆
211 Like 3 Dislike
事緣: https://lihkg.com/thread/590311/page/1
會員on99屌喇星開post起鳩個小學雞底 由於睇唔過眼
亦見到佢自爆左youtube ac, 決定用少少時間試下起佢底

會員on99屌喇星 youtube ac: pc 9527
竟然連接左google+ 成功左第一步

但咁既資料太唔足夠 亦好容易起錯底
再慢慢睇下youtube ac比到D咩我地 發現原來on99屌喇星upload過幾條片
其中一條

相信該留言者熟悉片主 亦都透露左pc 9527亦即係on99屌喇星叫Joe

然後我地就開始用google+比既資料去起底
首先係Tam Hiu Sze小姐

為左確保無搵錯人 我係Tam Hiu Sze小姐既friend list試下搵唔搵到common friend

結果成功搵到Hoi Kit Leung

再搵到Cody Lam

已經代表無起錯 不過重點主角都係依位叫呀Joe既人

幾位friend list都不約而同有依位Joe Lee

而Joe Lee friend list亦都有Andy Lee
咁多資料加埋已經幾肯定會員on99屌喇星就係Joe Lee

再保守D 我地睇埋Joe Lee既Facebook

係倫敦讀緊書

亦都同會員on99屌喇星一樣好關注時事

最後就係會員on99屌喇星出場喇!!!

由於無其他相 透過2張相既推測

會員on99屌喇星就係前排中間
真係細蚊仔
小朋友齊打交
樓主好型
如果無推測錯
on99屌喇星初中應該係就讀HKUGAC
然後去左英國讀high school
ching good ball
一隻小學雞走去起另一隻小學雞底
連登第一屆小朋友齊打架大賽
為左提供證據 本人逼不得已要放會員on99屌喇星既朋友fb
並無惡意 敬請原諒
返工太得閒
連登一向係00後上既 關你班大人咩事
兩隻小學雞LF2你就唔好搞到人地朋友嘛
兩隻小學雞LF2你就唔好搞到人地朋友嘛

佢唔係小學雞掛? 佢依家幾多歳?
其實個ac 佢家姐細妹都有用
共用ac黎
所以d post 睇落好似精神分裂
Lm
應該係讀緊high school
9估 16歲
佢而家幾歲
我仲以為00後充斥連登只係鳩up
推爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞