( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
睇選票啫
去過遊學團 聽過佢地鬧我地yellow monkey
相反啲黑人有禮貌好多 會同我地打招呼
有無咁差呀
100%認同樓主
因為你係Chinese
試過行去做gym俾班英國中佬駛慢架車咁鬧Ching Chong Ching Chong
我心唸你而家英國經濟又唔好得去邊
啲大學又要靠Asian賺錢 仲要咁撚串
我個人認為美國先至係王道, 有得移民一定要移民去美國
美國更垃圾
點解咁講? 我覺得美國人至少有國際視野, 同埋對於asian接納度比較高, 喺英國 歧視亞洲人 問題 好嚴重

Agree
抵你比人歧視啦同大陸人諗野一樣
可能係我好彩啦,之前個host好好人,或者因為佢有三個細路,加上佢第一次做host
我間學校嘅international students主要有Russian Italian Japanese ,明顯bully asians
咁就要俾人歧視?
有幾多大學/學店靠緊postgrad foundation賺錢
我之前去法國俾人兜口兜面舉中指鬧fucking chinese
去荷蘭完全勁和諧
根本所謂既大國都垃圾
利狗係咁既質素
依到啲支那人真係好垃圾 成身名牌 講野又大聲 多數無咩品
真係想拎枝香港旗出街
美國歧視仲嚴重
係得少數城市例外
通常越北越racist
agger 白人國家就有歧視發生
見識少嘛
最重要係自己可以成為其中一名仆街

邊有人會鐘意英國/美國

大家都只係想移民過去做英國人/美國人
係香港做英國人/美國人都好過係香港做中國人
係真係威啲
咁你又話最撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞