( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
英國雖然都唔係太好 但比起法國
係咪你樣衰咋
不嬲無支那人香港都係一個好地方
係比個政府賣港同支那入侵先愈黎愈多人屌咋麻
之後樓豬走去做熱狗
英國人望黃種人果種眼神真係

去過就知

D野食垃圾真係無得輸, 唔自己煮出街食真係會頂唔順
完全同意
喺英國啲黑人, 唔理佢有無口音都好
地位都一定比黃皮膚好

白人唔敢歧視黑人. 驚比人道德批判
但對住亞洲人就明正言順羞辱你

除非你係靚女就唔同
你係靚女嘅話, 啲鬼佬就會爭住讚你啲口音好可愛

啲白鬼同事成日同我講asian下面好窄. 又話好容易上
其實點解睇唔起蘇格蘭人?
鄉下地方?
西班牙人好熱情
會主動同你傾計
上次去搭地鐵唔識路
有條女追住問我洗唔洗幫手
我同家姐以前係英國住host family
個屋主成日借啲意抽我家姐水,後尾仲想得寸進尺導我家姐上床
當晚我就當住佢老婆面屌㭍佢
好彩佢老婆明事理
同我一齊報警拉鳩條white trash
上次行快幾步爬頭hi到下個英國婆,比佢從後推左野 仲fuck me asshole
琴日岩岩去到London
無人歧視過我wor

不過我米八大份
抵死 崇洋啦
仲唔含 條路自己揀
英國人真係小家
小家過D支那賤畜?
喺香港你撞到人都比人屌老母啦
最記得果年英國個官話冇辦法接收香港既居民
咁今日又收咁多難民
仲要比佢地搞搞陣 抵撚死啦
追住問洗唔洗幫手.....呢d係西班牙唔似只係熱情喎巴打
樓主你唔好彩遇着衰host啫
個人覺得好多所謂道德 禮貌嘢好睇佢哋咩階層
middle/upper class嘅英國人係呢啲方面係好好多 屌打香港人
英國教育教我一樣嘢就係唔好因為自己遇過一堆人冇文化冇禮貌 就去標籤一個國家
因為嗰堆人根本唔可以代表全個國家
喺英國住咗6年,而家喺度返工,完全唔覺有比人歧視。不過你哋又會同我講 “你俾人歧視咗自己唔知啫”。
同意, 品格好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞