( 崇拜撚入) 英國人真係全世界最撚仆街

763 回覆
1630 Like 305 Dislike
一樣
樓主住全英國其中一個最窮既地區 d人咁樣唔奇
我成日覺得所謂紳士之度同狗公一撚樣
可能我覺得佢地仆街啦
你連樓主住邊都未搞清楚呀
一定好過你囉 咁撚叻自貼囉
點解唔真結
英國人真係好睇唔起拎BNO既非白種人
覺得你一個黃種人憑咩同我地優越既白人同一國籍
簡直沾污左神聖既大英帝國之名
試過倫敦轉機比白人海關問東問西
當然學過多年英文都算流利,冇比人拋窒
但FEEL到對面白人態度好唔友善,好不屑

因為之後轉飛去好幾個歐洲國家,所以感覺得到對方態度對比
英國佬絕對係睇唔起人!

前排中間咁嘅衰樣結鬼到咩
問你其他戇鳩野定針住本BNO問?
有 friend 揸 BC 佢話從來冇俾人逗過 似人嘅問題多啲

BTW 樓豬係五毛 無論做乜樓豬都會先入為主認為係人地 Racist
梗係D ON9野啦
去邊度?做咩野?住邊度?去幾多日?
但一個人係咪串串貢同你講野你自己識分架啦?
佢個態度係咪NICE你都識分架啦?

佢可能EXPECT你一個中國人既樣應該拎本特衰,點知竟然係同佢自己果本BN封面一樣既BNO
即刻嬲嬲地挫你多幾句
如果英文好屎可能就入唔到境,返香港啦
聽新聞講過,有兩名香港人因為一句英文都唔識,冇得入境返香港
海關就係咁大權力!
最憎戀英撚
所以咪話唔識做囉 幫手洗隻碟有幾難
日見夜見 到時有一日到你叫佢地幫手
唔通你又想聽到話佢唔包咁既服務咩
佢做host既玩都玩死你啦
倫敦ok wo,去旅行六日裏面D人都幾nice,有唔該先唔該後,可能睇得唔夠深入
一定好樣過你, 你條垃圾自貼都唔敢
澳洲=囚犯升級版
Scotland讀緊大學, 真心覺得呢度所有人都好好人 雖然都有可能因為我讀緊書既地方唔係大城市.

london去過幾次感覺上都冇咩野, 咪又係正常人咁樣你唔理人人地咪唔理你咁姐都係 但係有個friend好似之前oxford個頭讀中學一班香港人friend出去玩無啦啦比一個阿伯話, "Fucking speak English in England"
樓主都算係連登最出名既00後
我都幾肯定除左你6尺+身形唔錯+靚仔之外
如果asian落club係冇人so你

利申:uk讀書
咁你真心膠的話俾五毛仲衰
唔識分析,諗野唔諗深入啲,無批判思維,只識分化,對社會零建設零貢獻
獨派有你呢啲人係度真係可悲
你好有高見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞