『薪火post』BNO 續期資訊(16) 維帝即位 蘇州過後

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
你咪一樣ff緊 bno比人cut
FF? 講緊你自己? 咩"英國想cut 走BNO 呢個國籍, 想cut visa free", 呢啲咪FF 囉

美國捉完何志平, 斷正中國用香港做白手套. 中國又用香港貨船violate北韓石油禁運. 呢啲全部都係已知事實, 咁都老屈做FF?

唔夠人講就玩老屈
(Show Blocked User - 嘉嘉嘉)

費撚事同佢嘈,佢咁鍾意做鬼國公民就由佢,一個人咁想衝落地獄無謂阻止佢啦
喂, 我咁打會唔會打爛個post 架?

唔夠人講就玩人身攻擊
唔好再自我感覺良好,係到ff啦
你睇下依家本野有幾多本valid,英國對呢本野咩野態度,你地都心裏有數
我從來冇講過攞特衰好,唔想再做中國人應該移民,並唔係拎住本垃圾打飛機

唔想再做中國人應該移民,並唔係拎住本垃圾打飛機

你對住深圳河以北啲人講啦,偷渡去咗美國嘅都唔止16萬人,仲有唔知幾多億人等緊蛇頭。
不如咁講啦,唔想再做中國人嘅,中國政府應該取消佢地中國籍,並唔係好似捉住桂文海同BNO人打飛機。
唔想做中國人一回事,移唔移民係另一回事, 條友根本就用"移民"偷換"唔做中國人"

移民唔一定要換國籍. 甚至我搬返祖國, 都可以選擇用BNO+ILR呢個方法.
而且有人亦可以覺得: 自己英屬香港出生香港長大, 中國無經公投佔領香港, 要走嘅應該係中國.
拎本特衰出嚟睇過...

啊 CHINESE... 不要分得那麽細
特衰? 連機讀碼都係CHN
oh 你用特區護照入到中國境嗎?
so? 特衰都無居中權喎, 咪又係Chinese
其實條五毛入嚟嘈做乜撚
入得呢個 post 都係想續 bno 架啦
公海冇post 冇工開, 咪入黎刷下存在感
又繼續偷換. 你呢個reply 完全無視咗我上面講嘅"有人亦可以覺得: 自己英屬香港出生香港長大, 中國無經公投佔領香港, 要走嘅應該係中國."
咁就可以出現:拎BNO而留香港. 咁覺得嘅人, 無理由要移民
即係用唔到特衰入中國啦. 講講吓又轉移視線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞