『薪火post』BNO 續期資訊(16) 維帝即位 蘇州過後

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
#metoo
明明全家都有資格
得我一個持有
身邊無咩朋友
我追下post先
老老豆豆,又唔好真係講到一定咁易搵到合資格人仕副簽先得架
特衰護照咪一樣垃圾, 一樣係cno
仲要大大個火車頭比人當你係支那人
定係你無得攞所以先話本野垃圾
bno 免簽有幾少? 比個數嚟睇睇好唔好?
旅行出事話唔埋, 淨係311都已經睇到英領事同支那領事點對人啦

英國佬走果時唔比BC係仆街
但唔代表攞住本特衰認做支那人好合理
講漏咗
我唔係戀殖
但我知道英治時香港係亞洲四小龍百姓安居樂業
支治香港一落千丈百姓民不聊生法治黑暗貪污腐敗
個個post 都有幾件話搵唔到副簽啦 ,個個都係人緣差既?
如果我同你講,我續完之後幫左三個朋友簽,咁我人緣又算點
咁撚容易俾你打沉咩
舊登35個post 連登又16個 5年加埋50個
bno冇用? 走難咪見真章囉
圍爐?眾人皆醉你獨醒
香港人冇bc係因為鄧小平呀 你老母
外國護照大把人有,只不過肯唔肯幫係另一回事囉
自問公屋出身,屋村中學,有外國護照既真係唔多,
真係肯簽又更加少,真係肯簽而又係完全合資格既更更更加少
一般無睇post 鬼撚知過期bno +非專業人事都照批姐
指撚住第二頁叫個地勤返去溫書啦
寫撚到明bno持有人有香港永久居留權
而且by timatic 有一句寫明bno唔使visa去香港
同樣道理如果你攞美帝, 加拿大, 澳洲, 紐西蘭或者BC咪一樣會比人問身份證, 唔通又好柒?
你自卑咪覺得柒囉

同埋用bno唔係扮英國人
你可以話bno 係二等公民, 但事實bno身份就真係代表持有人係一個英國人
唔似得特衰護照明明唔係支那人都比人歸邊做支那人
中治港人狗都不如 2018貪污到危殆 500億送到去邊呀?
哦原來80年代90年代無事發生過
icac 係共產黨設立嘅
英治政府係無華人官員

睇嚟我真係要返去再讀過常職科
一來唔識人,二來覺得煩到人地,就算合資格既,又未必肯幫你

求人幫手慘過食屎
打到黎屎都冇得你食啦 死o左喇

我睇既角度唔係出國旅遊 係走難
比較起問財仔借錢搵人幫 呢個副簽 冇難度

真心想RENEW寄去英國先 佢真係問先寄出世紙 小學中學大學強姦金咩都好啦
最後都唔得再諗副簽
之前有人真心回信冇副簽咪又成功
若果搵個人簽名都難,咁真係好宅...

歐盟廿八國、美加澳紐星馬汶印巴,點都有一個半個係附近掛?就算真係無親友,寫封信解釋都唔太難啦。 都唔知講咗幾多次,護照咁重要嘅身份證明應該一到期就去續,就唔會多樣煩惱要搵人副簽。

若果係因為副簽搵唔到人而唔續,我覺得真係不可思議。
外國護照大把人有,只不過肯唔肯幫係另一回事囉
自問公屋出身,屋村中學,有外國護照既真係唔多,
真係肯簽又更加少,真係肯簽而又係完全合資格既更更更加少
一般無睇post 鬼撚知過期bno +非專業人事都照批姐

咁就睇咗doc先啦
英國一早想cut bno變bc你又知唔知?
有冇人最近續咗冇副署都批?
屌你老母有閱讀障礙?
講緊用果啲passport返香港呀柒頭
人緣有所提升... 下次要副簽記住搵返佢地三個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞