『薪火post』BNO 續期資訊(16) 維帝即位 蘇州過後

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
今日收工去順豐寄
話要post code 同電話 份form冇寫 應該要點填
份Application Form冇寫要寄去咩野地址咩?

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E9%83%B5%E5%8D%80%E7%B7%A8%E8%99%9F
睇到 L3 9BP 我估係post code
但搵唔到電話號碼

用香港郵政寄,為何用順豐!
有呀 歐洲28國 200蚊 3-5日好似
用dhl唔洗電話?
想快d
Maybe your bf should return his passport back to HMPO with a note saying that it was issued by mistake.
好 咁用郵政
郵政speed post 收$200,3-5日寄到
同速遞公司差唔多

郵政空郵掛號收$50~100,視乎重量
時間都不過係7個工作天左右
轉左dispatched la
順豐支那嘢都好用
有冇巴打用過BNO入羅浮宮?係咪FREE?
用順豐你都係用番支那護照啦
如果係廁板同bc呢
就係無 老母唔係香港出世+搵唔到人證明佢既出生地

而家寄咗封解釋信過去希望ok
香港郵政都係港共
要用DHL
一樣姐,重點係EU國家都當你係歐盟人一定會比你入
但搭火車入俄羅斯轉用特區完全無record,俄羅斯想確認返你係申根用咩身分居留都好正常
我就係用dhl
跟住發覺 貴咁L多既
不過就真係好服務
基本上淨係簽名畀錢就得
話寄申請BNO佢已經有個地址填都唔洗填
DHL幾錢?
四百頭
其他國家唔敢講,芬蘭一定唔當BNO係歐盟人,佢地都好清楚BNO呢本護照。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞