『薪火post』BNO 續期資訊(16) 維帝即位 蘇州過後

1001 回覆
40 Like 3 Dislike
咁你去奶個吸精瓶? 佢稱帝喇 你快啲去自宮啦 唔歸邊 到時雙開你 狗頭都閘埋你呀
盲撚, 打開本bno睇下第二頁寫咗咩

丫屌, 唔撚記得你係支那仔無bno
終於忍唔住衝入呢到嘈
只要唔係用特衰,無return ticket入香港,都可以畀人問㗎啦傻仔
無續十年或以上先難之嘛,我一直keep住一啲都唔難。
條友又要入嚟嘈,又唔做功課
咁係人地airline 同地勤training唔合格你可以大大聲屌鳩佢
唔係本passport嘅錯
而且airline 係無權捉人入房盤
你估airline 係fbi?
講唔掂又想轉移話題?
咁仲好啦
可以告到間airline 甩褲
旅行證件無問題但唔比你上機
上到庭咪睇下係賠幾十萬定幾百萬囉
有五毛入嚟幫手推post
真係最佳嘅反面教材

利申:睇咗doc成功續証
你去問鄧小平
你攞啲第三世界案例出嚟邊有說服力
呢啲地獄鬼國就算係美國人都可以屈佢販毒ga啦
打貿易戰喇
佢地緊係要出動啦
出面啲post我就唔撚理、玩到入黎你就仆街啦,五毛狗都未識死入黎BNO post玩,揸撚住你本垃圾廁板死返出去啦
百貨養百客,鍾意Made in China嘅咪用囉。 我不嬲鍾意用來路貨。係貴、係唔實用。

有人鍾意渣波子塞紅隧,架車係貴、係唔實用。 你咪走去同車主講坐巴士又平、班次又密、冷氣夠勁、又有road show睇,買㗎波子嚟做乜?

有人俾得起錢住紅山半島,三千尺獨立屋連泳池,兩個人住地方多到唔知點用,咁點? 你走去同人講劏房夠實際,食屙瞓都係幾十呎地方攪掂,面積實用率又高,一伸手就攞到,住咁大間屋做乜?

係呀,BNO好貴㗎,要成100鎊,真係唔係個個俾得起錢。
去俄羅斯、汶萊、土耳其、阿聯酋、印尼BNO要簽證,係呀,全部都要俾錢,真係唔係個個俾得起錢。
領事服務,係呀,邊有咁好彩會用到。因為就算咁好彩要用,中國大使館電話都無人聽,打1823又話要搵中國大使館,根本就用唔到。咁好彩執返條命,要即刻俾錢影證件相、補發中國旅行證。特區護照慳咗果幾百用嚟緊急情況自救用。

BNO都垃圾㗎,又無居英權,特區護照又無居中權,護照寫住中國籍都入唔到中國,唔知世界上有幾多個國家係唔俾本國國籍人士用護照入境? 咁會唔會係垃圾之中嘅垃圾?

若果有日BNO變BC,特區護照變成紅色果本中國護照咁大家唔駛拗啦。BNO人終於恨到有BC,鍾意做中國人又唔駛特區唔特區分得咁細,堂堂正正做返一個中國人。各有各喜好。

不過若果有人諗住打沉其他人,咁我諗就嘥咗一番心機。因為呢度大部份人都已經換咗BNO。
終於又有罵戰了
好難得架,仲要唔係我哋自己互片,機會難得,好好珍惜呀
我戥佢開心呀

得一本護照唔駛煩用邊本~ 仲要無機會用就話唔好用~
我驚佢他朝有得試用會爽歪歪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞