皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

睇中呢對Alden
Tassels 話有7折 3700 屌唔屌

算抵屌 有碼就抵快

聽日去試

想問下條裂痕正唔正常,係咪要去整整佢
留名

請問條裂痕正唔正常 洗唔洗整整佢

請問條裂痕正唔正常 洗唔洗整整佢

係咪踭位兩層皮裂開 拎去鞋鋪問問好啲

睇中呢對Alden

算抵屌 有碼就抵快

聽日去試

已買 好靚

睇中呢對Alden

算抵屌 有碼就抵快

聽日去試

已買 好靚

相呢?

睇中呢對Alden

算抵屌 有碼就抵快

聽日去試

已買 好靚

相呢?

仲係街

睇中呢對Alden

算抵屌 有碼就抵快

聽日去試

已買 好靚

相呢?

仲係街

不孝有三 無圖為大 快d出相!
留名
路過向各位高人打個招呼
路過向各位高人打個招呼

Hi snow哥 終於等到你過黎
路過向各位高人打個招呼

放棄垃圾高登 snow 哥開個新post 由1 重新開始
比較鍾意colour 8 shell cordovan 果種
好似幾百搭
但冇sale 好似唔within budget 咁

上Kafka clothing 望望

卡夫卡最衰就係要有patron rate先減得多, 仲係幫襯得多個rate 減得越多... 啱啱brexit選完嗰排試過patron sale, 折完, 退稅 加gbp跌, 3 千 8 執到對alden color 8 lwb...
比較鍾意colour 8 shell cordovan 果種
好似幾百搭

卡夫卡最衰就係要有patron rate先減得多, 仲係幫襯得多個rate 減得越多... 啱啱brexit選完嗰排試過patron sale, 折完, 退稅 加gbp跌, 3 千 8 執到對alden color 8 lwb...

個陣係好抵玩
好似幾百搭

個陣係好抵玩

呢啲機會可一不可再, 所以先卜鎚...論款其實愛爾蘭嘅 the bureau其實多啲special make up, 不過論價就當然kafka取勝, 如果學上面位巴打想買第一對落坑又好, 看門口也好, 捕住kafka都係可行方法.
好似幾百搭

個陣係好抵玩

呢啲機會可一不可再, 所以先卜鎚...論款其實愛爾蘭嘅 the bureau其實多啲special make up, 不過論價就當然kafka取勝, 如果學上面位巴打想買第一對落坑又好, 看門口也好, 捕住kafka都係可行方法.

又學到野!等我都留意下
好似幾百搭

個陣係好抵玩

又學到野!等我都留意下

早排做sale+滙率低
我記得係4k左右有對 仲要有size
patent leather就無謂搞咁多保養啦,反正耐左都會裂
同埋呢度巴打都係著classic style多,就算有patent鞋都應該只會係black tie之類formal場合著
你唔care dress code既咪好似Tom Ford d lookbook咁著

其實大家點睇Thom Browne 啲西裝
我知係classic menswear 角度睇佢啲西裝係不倫不類
但單從好唔好睇既角度黎講
我覺得佢確定整左自己一套嘅風格出黎

真係要充滿自信先著到。

我諗簡簡單單平時整條褲係roll腳再加少少吊,條衫又修身同埋有對似樣既鞋,行出去已經可以好sharp.
patent leather就無謂搞咁多保養啦,反正耐左都會裂
同埋呢度巴打都係著classic style多,就算有patent鞋都應該只會係black tie之類formal場合著
你唔care dress code既咪好似Tom Ford d lookbook咁著

我係casual 撚 只不過好鍾意皮鞋類 平時唔會著波鞋果d
我都知classic dresscode 黎講 patent 係d超formal 場合先著
但好靚

留返去飲先著

深綠色 好正 好鍾意
7折 有碼 超fit
Next target

深綠色 好正 好鍾意
7折 有碼 超fit

btw 小弟影相好廢

深綠色 好正 好鍾意
7折 有碼 超fit

Long wing款好正

深綠色 好正 好鍾意
7折 有碼 超fit

Long wing款好正

試完 好fit 即刻比錢 買埋shoe tree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞