皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於著到

做咩皮鞋撚要fb道歉
蘇老闆fb道歉
https://www.facebook.com/pg/shoesuitandsomthingclassic/posts/
比人係台灣告仲要比台灣法院通緝
搞到要道歉先收到科
真係...
皮鞋蘇敗走台灣
https://www.facebook.com/pg/shoesuitandsomthingclassic/posts/
比人係台灣告仲要比台灣法院通緝
搞到要道歉先收到科
真係...

咁我舊年六月離境
十月先出傳票,我無收到兩次傳喚無到
自然就會通緝,呢件事入境前唔知情

再者,咁我當時講野係過火
咁大家再次見面傾和解,我道歉都無咩
如果件事本身我有問題,我唔覺得道歉係丟假
自己講錯野自己負責番,我亦好樂意咁做

經一事蔡一智啦,阻人搵食呀
有咩皮鞋牌子有女裝又抵屌?

見到有d 幾千蚊都係

膠底有咩問題

純粹唔鐘意
新手一問
自己比較矮瘦 但想嘗試下試對chelsea
想問男女裝有冇分別 我就咁睇好似冇咩分別
自己39號腳但怕太長 想試埋38.5
如果女裝冇分別邊到有女裝可以試
想黑牛襯黑色麀皮既chelsea
定大家覺得矮撚都係唔好試呢類鞋
酒水已備

其實褲管會蓋住靴筒
所以矮唔矮同著唔著boot無咩關係
不過唔好買錯size, 因為如果人唔高對鞋太大
好容易睇落似大腳八

男女裝係有分別的
因為本身男人腳同女人腳既比例有d唔同
所以男人腳著女人鞋唔舒服機會都幾大

膠底有咩問題

純粹唔鐘意

鞋多左你就會鐘意番膠底 過來人
新手一問
酒水已備

屌原來連登未有得賜酒 自

唔zip 褲腳落褲望落應該唔會好大影響
新手一問
酒水已備

其實褲管會蓋住靴筒
所以矮唔矮同著唔著boot無咩關係
不過唔好買錯size, 因為如果人唔高對鞋太大
好容易睇落似大腳八

男女裝係有分別的
因為本身男人腳同女人腳既比例有d唔同
所以男人腳著女人鞋唔舒服機會都幾大

自己本身矮 習慣左著鞋唔舒服
所以唔舒服唔緊要 最緊要著出嚟好睇
但會唔會一眼就睇得出係女裝

會,其實你可以等下Chrismas sale
五號五號半鞋有幾大機會有平野執

膠底有咩問題

純粹唔鐘意

可能係我個人問題 我硬係覺得皮底好跣

自己本身矮 習慣左著鞋唔舒服
所以唔舒服唔緊要 最緊要著出嚟好睇
但會唔會一眼就睇得出係女裝

會,其實你可以等下Chrismas sale
五號五號半鞋有幾大機會有平野執

你指女裝5/5號半?

男裝啦緊係

純粹唔鐘意

皮底好似都有分有d比較跣 個人覺得而家著緊對Alden既皮底有想像中跣
另外對Prada 跣到仆街 唔打掌唔得
諗緊幫唔幫對Alden 打個鞋頭鐵好 係咪會襟用d

皮底好似都有分有d比較跣 個人覺得而家著緊對Alden既皮底想像中跣

你指女裝5/5號半?

男裝啦緊係

巴打可唔可以留幾間鋪名我留意下 爬完文淨係見到hoax

如果係Christmas sale
都係上外國網買會抵d
C&J 同eg都折得幾勁架

皮底好似都有分有d比較跣 個人覺得而家著緊對Alden既皮底有想像中跣

襟就肯定襟d啦
如果驚皮底太滑
可以試下用生薯仔切開搽下佢,會好d
大家好,想請教一d低能問題,希望有巴打指教。 thanks.

1. 對皮鞋新買番黎時個形狀比較修長D。著左一排後,個鞋頭近腳趾末端個關節位好似會闊左DD,望落冇咁修長,同有摺痕。想問係唔係一定冇無可避免呢個情況?定係我對鞋唔係靚料所以咁?

2. 因為我住果頭行去搭車番工係完全冇瓦遮頭,一到雨季橫風橫雨,因為番工要著皮鞋關係,所以一定濕曬。對棗紅色皮鞋一大雨就濕到變成深啡色。對鞋宜家有D地方好似有D水漬咁 想問有冇乜方法可以救得番對鞋?同埋有冇方法令對鞋無懼大雨?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞