皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

佢應該乜都玩過

不過影相真係要學下佢
我影對whiskey ptb 成pat 野咁😂🙈

我都係鳩影 開始玩都係一年左右

我玩左好多年又跟過攝影師做野,都重係鳩

唔怪得你賣alden 原來唔再玩牛

後悔中. 唔係喇 放假成日著牛

牛牛係人類既好朋友

上個月操條Unbranded,今個月操返Naked & Famous

For cordovan我自己始終唔鐘意刷得太令

件衫著歪左

件衫著歪左

真心瘦

G&G 2揀1

Vass Double monk

我投第二對gg一票

第二唔洗諗啦

件衫著歪左

真心瘦

唔及你瘦

唔怪得你賣alden 原來唔再玩牛

後悔中. 唔係喇 放假成日著牛

牛牛係人類既好朋友

上個月操條Unbranded,今個月操返Naked & Famous

你都會玩咁平既牛?

牛牛係人類既好朋友

你都會玩咁平既牛?

我體質係香港係著到5-8oz,11oz係歐洲夠用,平野先有呢d選擇

件衫著歪左

真心瘦

唔及你瘦

同事再瘦

真心瘦

唔及你瘦

同事再瘦

痴根

真心瘦

唔及你瘦

同事再瘦

巴打d衫好正
d 料同色全部自己襯嘅
依兩日都係tee 加craftsman 皮褸就出街
依兩日都係tee 加craftsman 皮褸就出街

咁上下

新鞋落地

對shell都係未開🤤

鳩操

https://www.harrisonsburley.net/product/100-wool-tweed-fabric-mixture-greygreen-check-made-england-2/

有塊tweed 放左係屋企好耐有冇人有興趣
2米, $250 實物綠少少

利申 新來唔知依度比唔比賣野

https://www.harrisonsburley.net/product/100-wool-tweed-fabric-mixture-greygreen-check-made-england-2/

有塊tweed 放左係屋企好耐有冇人有興趣
2米, $250 實物綠少少

利申 新來唔知依度比唔比賣野

有冇實物相?

有件褸做完咁樣,著起黎唔覺但成品差啲
去其他tailor 既話有無得救??

件衫著歪左

真心瘦

唔及你瘦

好似拍緊大時代好大件衫

你覺得邊個位衰?想救邊個位?
想請教乾洗同改衫邊間好?
係知白洋 Jeeves 同 天倫

你覺得邊個位衰?想救邊個位?

前幅既左邊(相片位置)
gut左出黎唔對稱得好緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞