皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
天氣急凍,開條tweed 料呔先

會唔會太厚好難打

唔會啦,係個knot 會大舊d姐

還可以

會唔會太厚好難打

還可以

係難打到double 😂😂
呢幾日係咁被踩,無心機再打蠟,撐大後爽曬

我對Trickers 都想撐大少少
腳掌左邊位有啲唔舒服

EG?

EG?

Joe Works

新鞋落地

巴打扁平足?

有少少 係咪應該加鞋墊?

Up to u lar
我未見過你對腳但就咁睇相的話
內側既皮壓左出去
長期落去對鞋會變形
你對腳都會比較攰

你可以加個墊或買有arch support既鞋
情況會好好多

會唔會太厚好難打

還可以

我有同一條

還可以

我有同一條

我幫襯Nicolas 買,牌子好似係spacca neapolis

還可以

我有同一條

我幫襯Nicolas 買,牌子好似係spacca neapolis

我知 所以咪話同一條囉

舊相
巴打們聖誕快樂
聖誕快樂

巴打扁平足?

Up to u lar
內側既皮壓左出去
長期落去對鞋會變形
你對腳都會比較攰

情況會好好多

如果加墊應該加邊款?

Up to u lar
內側既皮壓左出去
長期落去對鞋會變形
你對腳都會比較攰

情況會好好多

如果加墊應該加邊款?

你應該搵醫生bespoke個墊
兩三千一副你預
新手想著下斯文&casual look既黑色皮鞋有咩推薦?

Up to u lar
內側既皮壓左出去
長期落去對鞋會變形
你對腳都會比較攰

情況會好好多

如果加墊應該加邊款?

兩三千一副你預

醫生 有冇details
著左廿次左右鞋頭近腳趾尾個位都係夾住夾住咁 係咪要拎去擴一擴

如果加墊應該加邊款?

兩三千一副你預

醫生 有冇details

醫生的話上網搵下資料排啦
多數都係會轉你去搵物理治療師
不過你都大定左
對腳定左型
多數都會彈間野俾你訂鞋墊算
新手想著下斯文&casual look既黑色皮鞋有咩推薦?

平時著得唔formal就唔洗買黑色啦
Snow巴,我想問下14oz既布係香港係咪都係for冬天先著到?
如果150cm width,2米布係咪夠做一件blazer?琴日係大華問師父佢話大約2碼就夠。但我見有啲有分150/75cm width,所以上黎再問一下
Snow巴,我想問下14oz既布係香港係咪都係for冬天先著到?
如果150cm width,2米布係咪夠做一件blazer?琴日係大華問師父佢話大約2碼就夠。但我見有啲有分150/75cm width,所以上黎再問一下

14oz係
2米夠

150係窄封
通常西裝布都係150

150係窄封
通常西裝布都係150

痴左線,75是窄封 傻左打錯
皮鞋搓完鞋油深色咗好多係咪正常?
中間果對喺london買,果陣summer sale勁平,即刻買咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞