皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
新手第一次造bespoke,budget大概5-6k去邊間最好

Full canvassed呢個價係咪有啲難?

銅鑼灣h記大約呢個價位
高少少就dreams bespoke/Browns tailor

如果乜都唔識想人比意見我邊間會好d?
其實我唔明點解大家可以無圖討論
新手第一次造bespoke,budget大概5-6k去邊間最好

銅鑼灣h記大約呢個價位
高少少就dreams bespoke/Browns tailor

我自己覺得H記老闆唔錯嘅
會俾到意見你
同埋叫做平啲 vbc full canvas 6k 左右
其他幾間未試過

銅鑼灣h記大約呢個價位

我自己行內人廢事畀評價,上面講個4間算係你budget +- 1-2000
Snow 巴好似試左其中3間,可以睇下佢出唔出review

銅鑼灣h記大約呢個價位

仲有上環suit access 不過唔知價

Suit Supply 好似都係6k鬆啲

Nice, 個gorge 都幾高下wo呢件

銅鑼灣h記大約呢個價位

仲有上環suit access 不過唔知價

Suit Supply 好似都係6k鬆啲

SS得佢地top tier先係full canvas
都要近7

Jed 咩料?

等我又放下相先。今日未影,用住琴日同前日頂住先
依排病左,用住舊相先
同埋買左隻新年禮物畀自己

財多身子弱完美演繹

財多身子弱完美演繹

凍就著衫架啦
前兩日天氣轉冷大把人著羽絨Tim
學中學雞冬天鬥著得少衫咩

銅鑼灣h記大約呢個價位

我自己行內人廢事畀評價,上面講個4間算係你budget +- 1-2000
Snow 巴好似試左其中3間,可以睇下佢出唔出review

review呢樣嘢小弟真係無咩資格, 不過都可以加把咀討論下...

如果五至六千budget, 料同工都對得住個價, 而又可以比到有心機嘅意見的話, 銅鑼灣H記係值得一試, 唔係話其他唔好, 畢竟各有所長, 但以入門而言, 呢個price point會較為適合, 到你有多小小經驗, 對料, cutting同自己要求係啲咩先試啲貴啲都未遲.
毒撚樣
頹打
今日去左armoury睇下loafer,遇著個鬼佬serve我,佢幾nice仲認到我著果對帆船鞋
感覺幾好,冇巴打講到咁強氣場
今日去左armoury睇下loafer,遇著個鬼佬serve我,佢幾nice仲認到我著果對帆船鞋
感覺幾好,冇巴打講到咁強氣場

Chris is a nice person
沙田有無好似trickers 類既鞋買呢
新衫落地
請問stemar d鞋質地好唔好
新衫落地

手工點

Jed 咩料?

Fresco
新衫落地

手工點

手工幾好,面料都正,detail 跟足,一陣影多啲detail 相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞