皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
snow 哥 麻甩快d 過黎開
佢地仲未轉場
呢到傾住先
買左對1461 pw
係咪比你地恥笑
唔識皮鞋brand
想買對冬天襯衫
買左對1461 pw
係咪比你地恥笑
唔識皮鞋brand
想買對冬天襯衫

budget?
最近Ace Marks 廣告賣到好勁,
有無人對Ace mark 有咩comment?
果個post 個蘇哥重係唔係到
俾人炒左有冇東山再起
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波
trickers 著到個頭就爛

邊到打下鞋鐵好
trickers 著到個頭就爛

邊到打下鞋鐵好

都係有得補 安徒生
Black Friday 見多折就買左呢對monk strap
https://www.amazon.com/Bruno-Magli-Mens-Alfanzo/dp/B01D417UCM
有冇巴打著過呢個brand比啲評價?
新手係M&S買對著下好冇
唔敢上網買 驚買錯
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

聽講佢冇乜錢,有人約佢食飯幾廿蚊都俾唔起
俾人炒果陣先到講間野佢有股份
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

唔會無乜錢掛,佢d bespoke 鞋同西裝都唔平
Redwing邊到換鞋底鞋繩快靚正?
留名
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

同啲潮童一樣,今朝有酒今朝醉 月月清
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

同啲潮童一樣,今朝有酒今朝醉 月月清

佢今年好盡好終極
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎
佢啲bolero clemantis john lobb masaru gg都唔知值幾錢啦
都未計佢啲wwchan b+ corcos

況且佢屋企有家族生意
留名
又去hoax 買左對chelsea boot
大家好
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎
佢啲bolero clemantis john lobb masaru gg都唔知值幾錢啦

況且佢屋企有家族生意

真人真事
信不信由你,不過佢熟呢啲皮鞋係真嘅
係啲閪態度乞人憎姐
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

真人真事
係啲閪態度乞人憎姐

咁我唔知啦
不過佢對人就一時時啦
啱傾就好好傾嘅
有性格囉
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

真人真事
係啲閪態度乞人憎姐

咁我唔知啦
不過佢對人就一時時啦
啱傾就好好傾嘅
有性格囉

佢上高登第一個月已經比潮流版狂屌啦
不過佢面皮夠厚 結果夠人圍爐自己開小圈子囉

皮鞋行路舒服過波鞋係咪都係佢講?

高登用戶變咗好多啦 以前十個有八個都係學生 依家多啲人買皮鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞