皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
蘇巴,想請教一下,入vass 定gg 好
睇中左對vass double monk ulast 同 gg deco last wholecut.
想了解一下皮質同造功高低
Vass hand welted gg Goodyear welted
係咪就代表vass 扎實過gg?
睇中左對vass double monk ulast 同 gg deco last wholecut.
Vass hand welted gg Goodyear welted

我想先問一句,你想我答千字文定一句講晒?

我想學野,愈多愈好

我想學野,愈多愈好

咁你等聽日

我想學野,愈多愈好

咁你等聽日

長文出現了!
返到香港好灰,歐洲衫可以收埋
老婆成功將對Carmina CXL Chelsea操到鞋頭膠底裂左,面皮花曬,內層軟曬,果然佢都係岩著suede膠底⋯⋯
有無巴打係trickers 官網買過鞋?
佢會唔會send tracking 比你定要你上佢個網度睇實?

我想學野,愈多愈好

咁你等聽日

長文出現了!
返到香港好灰,歐洲衫可以收埋

留名學野
佢會唔會send tracking 比你定要你上佢個網度睇實?

只係試過係trickers ebay outlet度買, 佢地用dhl, 會email tracking number, 不過無set notification, 你要自己上dhl網站度set翻.
U記heat tech 褲又幾好著
想借問聲有冇巴打知jm weston 180 loafer香港official store賣緊幾錢
早兩日訂左對 C & J tetbury black
呢兩日去訂造幾條西褲先

只係試過係trickers ebay outlet度買, 佢地用dhl, 會email tracking number, 不過無set notification, 你要自己上dhl網站度set翻.

唔該巴打
26號訂今日已到 但完全無sd過tracking 比我
皮底好驚hihi

今日狼人1000

三年了

G&G 2揀1

Vass Double monk

G&G 2揀1

我投第二對gg一票
完全唔識皮鞋野 不過琴日經過timberland見到幾靚買左
呢隻色難唔難襯架
GG deco太長啦 皮鞋蘇而家都唔著

G&G 2揀1

太長啦真心

琴日我仲睇翻佢啲舊文

琴日我仲睇翻佢啲舊文

口味變得快~

琴日我仲睇翻佢啲舊文

口味變得快~

有錢人口味轉得快

琴日我仲睇翻佢啲舊文

口味變得快~

有錢人口味轉得快

我好窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞