皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
啱啱訂左對 tricker stow brogue boot ~ 計返1800$ ok?

抵玩到爆
官網sale?

堅抵喎

官網做緊sale 想買對suede Burton, 但折完都£260
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

老銅大華,龍將,華達&老銅h記(唔知得唔得)

華達唔得,H記3k 多少少

老銅h 記即係邊間,好耐無update

你可以google打 the hackney, 頭幾個returned result應該幫到你.

找日上門拜訪
唔該晒巴打們
想問下cordovan既tassel loafer係咪都係得Burgundy或者Black兩隻色揀?上網search好似大多都係得呢兩隻色
另外,非cordovan既tassel loafer有咩brand推介下?Budget大約三千左右,係咪都係CJ, Alden, Carmina呢幾間?
感謝各位巴打解答
想問下cordovan既tassel loafer係咪都係得Burgundy或者Black兩隻色揀?上網search好似大多都係得呢兩隻色
另外,非cordovan既tassel loafer有咩brand推介下?Budget大約三千左右,係咪都係CJ, Alden, Carmina呢幾間?
感謝各位巴打解答

alden 出過cigar 同ravello , 但而家想買排都排死
轉買c j 個對brown shell 啦

想請教下件甲係訂做定RTW,睇到我流晒口水

Walker Slater RTW,我身型正常RTW著唔到,佢又咁岩無問題

請問巴打係纖瘦型定係做開gym

極級纖瘦,完全無肉無胸
咁可能唔適合我呢D肥仔

whiskey shell ptb 哩批色水較暗
去埋Mannina

請問巴打係纖瘦型定係做開gym

極級纖瘦,完全無肉無胸
咁可能唔適合我呢D肥仔

唔會,佢Coat咩size都有
冬至快樂,雖然唔凍,但照樣日日suit and shoes
Firenze 訂Shirt平過AC

佢寄俾你?
去咗試carmina但都係冇我碼
應該遲啲上網訂

應該遲啲上網訂

巴打係邊到試carmina?
應該遲啲上網訂

我去咗巴塞
應該遲啲上網訂

我去咗巴塞

Wow, thanks
睇左carmina啲鞋,都有一兩對岩心水bookmark左

我去咗巴塞

Wow, thanks

睇啱邊對
我覺得佢啲女裝都ok

我去咗巴塞

Wow, thanks

睇啱邊對
我覺得佢啲女裝都ok

我覺得佢對cognac cordovan oxford幾靚,或者想customize一對tassel loafer,不過未試過啲size驚唔岩著

佢寄俾你?

UPS
乜都唔識邊到睇皮鞋
$1500-2000
乜都唔識邊到睇皮鞋
$1500-2000

呢個價位應該meermin/loake
Loake 可以去leather healer 睇
是咁的 小弟買左對Edward green 606 Dover 9千幾港紙值唔值?
是咁的 小弟買左對Edward green 606 Dover 9千幾港紙值唔值?

我買左番黎成日casual wear都唔捨得著 搞到好少著

我買左番黎成日casual wear都唔捨得著 搞到好少著

無話值唔值
自己鍾意就得
eg dover 係NST 黎講算唔錯

我覺得鞋就攞黎著嘅
有啲花痕先代表到自己
到bespoke嘅時候先再驚花啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞