皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
求黑色casual襯 恤衫既皮鞋推薦

黑色本身都算係formal嘅顏色, 頗難話casual, 不過如果真係堅持要黑色的話, 我可以諗都嘅都係trickers之類嘅country shoes, suede, calf, 或grained leather都有. 但都係嗰句, 黑色襯其他顏色會頗局限, 巴打都係考慮清楚先.

Navy, charcoal, dark green, grey?

黑色本身都算係formal嘅顏色, 頗難話casual, 不過如果真係堅持要黑色的話, 我可以諗都嘅都係trickers之類嘅country shoes, suede, calf, 或grained leather都有. 但都係嗰句, 黑色襯其他顏色會頗局限, 巴打都係考慮清楚先.

Navy, charcoal, dark green, grey?

人地講鞋wo老闆

人地講鞋wo老闆

我講緊襯咩色嘅褲
好正
好正

Cj?

人地講鞋wo老闆

我講緊襯咩色嘅褲

黑鞋只有黑褲同navy最好睇

人地講鞋wo老闆

我講緊襯咩色嘅褲

Paraboot 好似幾好
各位有冇女裝Chelsea boot推介,最好可以係香港買到,網上買都可以 ,budget 約1500

佢偏啡隻色好正 但有時睇偏黃會覺得柒
所以我建議你睇睇brown suede

我就係比較偏好淺色
Brown suede好似太深,唔多岩我口味
我係淺色愛好者黎...

Why not cream? JL之前有對cream色loafers
BE果陣特價好似先2k,唔知依家仲有無

Thanks for suggestion! 我諗我應該miss左呢對,不過我唔急可以慢慢搵對岩心水既色

我講緊襯咩色嘅褲

Paraboot 好似幾好

咁點解唔JM Weston ?
好正

Cj?

CJ 隻新 Russian 皮
是日吸毒,佢地又加左價
好正

Cj?

啱腳就買啦

邊個係蘇哥?

Cj?

啱腳就買啦

唔岩,無折

啱腳就買啦

唔岩,無折

我覺得佢呢隻款幾正

個頭點解好似睇唔清咁
是日吸毒,佢地又加左價

睇下有無bespoke sample sale

個頭點解好似睇唔清咁

執走左個樣

啱腳就買啦

唔岩,無折

我覺得佢呢隻款幾正

買囉

唔岩,無折

我覺得佢呢隻款幾正

買囉

只係買得起factory second 貨
病左懶襯衫
是日吸毒,佢地又加左價

有,950 quid,但得對Lazyman岩我同有d鬆
是日吸毒,佢地又加左價

有,950 quid,但得對Lazyman岩我同有d鬆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞