皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>果個post 個蘇哥重係唔係到
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波</blockquote>

聽講佢冇乜錢,有人約佢食飯幾廿蚊都俾唔起
俾人炒果陣先到講間野佢有股份</blockquote>

唔會無乜錢掛,佢d bespoke 鞋同西裝都唔平</blockquote>

難啲無錢喎
佢啲bolero clemantis john lobb masaru gg都唔知值幾錢啦
都未計佢啲wwchan b+ corcos

況且佢屋企有家族生意</blockquote>

真人真事
信不信由你,不過佢熟呢啲皮鞋係真嘅
係啲閪態度乞人憎姐</blockquote>

咁我唔知啦
不過佢對人就一時時啦
啱傾就好好傾嘅
有性格囉</blockquote>

佢上高登第一個月已經比潮流版狂屌啦
不過佢面皮夠厚 結果夠人圍爐自己開小圈子囉

皮鞋行路舒服過波鞋係咪都係佢講?

高登用戶變咗好多啦 以前十個有八個都係學生 依家多啲人買皮鞋

佢以一人之力惡鬥波台師兄,包括阿風,仲印象深刻

佢最經典好似係講左著clarks不如買tb, 真係話佢on9怕佢嬲
係咪有蘇仔d野爆
其實係佢份人柒姐 佢講既某d野係好岩
不過皮鞋舒服過波鞋呢句真係笑撚死人
近期皮鞋post佢出少左好多聲架喇
仲有好多其他高質巴打討論
希望其他巴打都快d過黎
希望其他巴打都快d過黎

凈係識皮鞋 待人接物乜柒都唔識
希望其他巴打都快d過黎

無出過黎社會做野既後果
希望其他巴打都快d過黎

無出過黎社會做野既後果

野都未做就周圍同人講自己有錢過爸爸
係咪好叻
Mink oil , cream , wax 點分次序好?
平時cream 完再落wax 多
果個post 個蘇哥重係唔係到
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

俾人炒果陣先到講間野佢有股份

唔會無乜錢掛,佢d bespoke 鞋同西裝都唔平

難啲無錢喎
佢啲bolero clemantis john lobb masaru gg都唔知值幾錢啦

況且佢屋企有家族生意

真人真事
係啲閪態度乞人憎姐

咁我唔知啦
不過佢對人就一時時啦
啱傾就好好傾嘅
有性格囉

佢上高登第一個月已經比潮流版狂屌啦
不過佢面皮夠厚 結果夠人圍爐自己開小圈子囉

皮鞋行路舒服過波鞋係咪都係佢講?

高登用戶變咗好多啦 以前十個有八個都係學生 依家多啲人買皮鞋

以前啲學生依家大曬搵到錢咪買靚鞋著囉
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

真人真事
係啲閪態度乞人憎姐

咁我唔知啦
不過佢對人就一時時啦
啱傾就好好傾嘅
有性格囉

有性格有見地咁啦,好有自己風格
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

我都無乜,係持續有收入就得
留名繼續潛水
Mink oil , cream , wax 點分次序好?
平時cream 完再落wax 多

Mink oil係for cow leather用
Calf用好易有油印出事
落完cream再wax
想潤d就買罐delicate cream/renovatuer
上cream之前查下等佢乾左再上cream就ok
Redwing邊到換鞋底鞋繩快靚正?

快就唔知
靚正的話銅鑼灣有得補
上環安徒生都ok
新手係M&amp;S買對著下好冇
唔敢上網買 驚買錯

睇你點睇啦
如果唔想諗咁多野,咁事但乜都得啦
如果想買對好少少又唔想上網買
我諗carmina, yanko, loake,as,meermin
應該都算入門架喇
再平落去無乜意思
對鞋俾d硬物撞落黎有兩小處甩左皮仲有冇得救?
星期六去左Northampton 火車delay左一個鐘所以鞋都唔夠時間買 無影到相
Edward green slip on 140鎊 完全正常

C&J chelsea 180鎊 substandard

上補色cream 再上wax 拋光?唔近望應該無野既
星期六去左Northampton 火車delay左一個鐘所以鞋都唔夠時間買 無影到相
Edward green slip on 140鎊 完全正常

C&amp;J chelsea 180鎊 substandard

屌好撚平 死圖呀搞搞佢

細就可以
超過2mm就無乜用
淺色皮鞋更明確
專業補鞋面既一般會用樹脂補
再用油性染料遮蔽
再癲d既有見過換埋個toe cap塊皮
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

如果你唔係父幹 你d持續性收入都幾高

細就可以
超過2mm就無乜用
淺色皮鞋更明確
再用油性染料遮蔽

你係麻甩?不如你開個正式post 黎傾
俾人炒左有冇東山再起

佢另起爐灶啦
傳聞十二月開波

難啲無錢喎

況且佢屋企有家族生意

如果你唔係父幹 你d持續性收入都幾高

還好,玩興趣而重儲到錢咁,讀書時被限駛費慣左計Budget,會算到可以用幾多同留幾多

細就可以
超過2mm就無乜用
淺色皮鞋更明確
再用油性染料遮蔽

算啦,你地開啦,我得閒會黎吹兩咀

細就可以
超過2mm就無乜用
淺色皮鞋更明確
再用油性染料遮蔽

算啦,你地開啦,我得閒會黎吹兩咀

咁幫手叫snow 哥黎哩邊玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞