皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今日去左attire house買左2條吊帶,好抵買

$?

480 一條

相呢相呢

用先影,上到去又係買完急急腳走,好大氣場

乾到裂都可以照用喎
d saphir成日都裂

我屋企差不多罐罐都裂 其實乾到一半開始裂時最好用,但太乾又唔得

其實都係裂晒
不過唔算好嚴重
太乾又未用晒有咩改善方法? 防潮箱?

無咩改善方法架wo
Saphir本身個盒氣密性麻麻
D蠟入面既有機溶劑會一路揮發
揮發晒就愈黎愈裂同硬
真係唔多曉點搞

唔該巴打
知道係usual case 就無所謂

相呢相呢

480蚊又真係幾抵,同歐洲差不多價
快d影上身

其實都係裂晒
不過唔算好嚴重
太乾又未用晒有咩改善方法? 防潮箱?

無咩改善方法架wo
Saphir本身個盒氣密性麻麻
D蠟入面既有機溶劑會一路揮發
揮發晒就愈黎愈裂同硬
真係唔多曉點搞

唔該巴打
知道係usual case 就無所謂

其實我都唔係幾明點解佢地個盒咁
就算kiwi, dasco個盒都封得好d
可能係預左你地用得慢所以等佢快d裂
逼你買過第盒

P.S. 屋企有罐老過我既kiwi
想買Tb既皮鞋,邊款好?

相呢相呢

個度真心唔敢去

相呢相呢

睇相就知係貴價地方
去都唔敢去

又無入啵 不過入番室內之前要「fing」走d雪先,如果唔係對鞋會濕晒

好懊惱去雪地著咩好
Dainite sole 係濕左嘅地板會唔會跣腳?
上sf睇過有啲話會有啲話唔會

其實會,基本上皮底、Danita 同commando都會跣,反而wensum sole唔會

估唔到commando 都會
但暫時去toilet 啲濕濕地嘅地方commando 表現都好稱職
有冇手足對red wing換左vibram底
知唔知邊到可以換到

今日著呢對

$?

480 一條

唔該哂巴打

有冇SLP同好,D皮鞋質量好到爆炸,睇下連鞋底線位都咁靚

個鞋形好修長

新鞋落地
留名

我諗meermin 鞋底都靚仔啲
有冇手足對red wing換左vibram底
知唔知邊到可以換到

有得補有

你真心?

新鞋落地

巴打扁平足?

你真心?

Fashion brand同shoemaker邊有得比
天氣急凍,開條tweed 料呔先

會唔會太厚好難打

新鞋落地

巴打扁平足?

有少少 係咪應該加鞋墊?

會唔會太厚好難打

唔會啦,係個knot 會大舊d姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞