皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

帶女整鞋算

你囡囡好粗著wo

Mannina 囉,佢嫌Ugolini太貴
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

老銅大華,龍將,華達&老銅h記(唔知得唔得)
頹著

想請教下件甲係訂做定RTW,睇到我流晒口水

Walker Slater RTW,我身型正常RTW著唔到,佢又咁岩無問題

請問巴打係纖瘦型定係做開gym
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

華達唔得,H記3k 多少少

想請教下件甲係訂做定RTW,睇到我流晒口水

Walker Slater RTW,我身型正常RTW著唔到,佢又咁岩無問題

請問巴打係纖瘦型定係做開gym

極級纖瘦,完全無肉無胸
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

華達大陸料做到既,都好似3800

華達大陸料做到既,都好似3800

H記褲+alden unlined chukka
Btw tassels Hong Kong winter sales started
去過銅鑼灣sogo 睇左
alden chukka/long wing blucher/loafers都做緊6折 折後~3k
不過細size居多 (us6-8)
啱腳巴打可以去睇下
啱啱訂左對 tricker stow brogue boot ~ 計返1800$ ok?
啱啱訂左對 tricker stow brogue boot ~ 計返1800$ ok?

抵玩到爆
官網sale?
凍左,著返
各位巴打,想問下有冇邊到改西裝褸既地方介紹?買左件wool blazer,但係個袖長左少少要改一改短,想搵間有信心既改,雖然我諗好多巴打既suit都係訂造
各位巴打,想問下有冇邊到改西裝褸既地方介紹?買左件wool blazer,但係個袖長左少少要改一改短,想搵間有信心既改,雖然我諗好多巴打既suit都係訂造

簡單銅鑼灣大華都有
凍左,著返

J死人

簡單銅鑼灣大華都有

Thanks巴打! Btw,買左新眼鏡未 之前眼鏡post見過你

簡單銅鑼灣大華都有

Thanks巴打! Btw,買左新眼鏡未 之前眼鏡post見過你

哪有錢
想買Bj classic com550
凍左,著返

J死人

太薄,好凍,返去加衫
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

老銅h 記即係邊間,好耐無update

抵玩到爆
官網sale?

堅抵喎

Where
想問巴打近期
想做2-pc
普通面料for全年著
預算2500-3000
有無咩介紹

老銅h 記即係邊間,好耐無update

你可以google打 the hackney, 頭幾個returned result應該幫到你.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞