皮鞋post 過黎未?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
頭先去左H記白撞 老闆好好人傾左好耐
響hoax買左隻calzoleria 著左一日番到屋企法國隻襪黑曬
買左對calzoleria 著左一日番到屋企除鞋法國對襪黑曬
想買呢對tricker 有無巴打知邊到有?

carmine shell cordovan double monk 3k7 左右抵唔抵買
d 皮質得唔得

全絕係正野同超抵
想買呢對tricker 有無巴打知邊到有?

bookbinder leather嘅trickers stow應該係官網先買到, 除非ebay outlet假期後開翻門有呢啲貨翻, 否則都係官網special.
有冇人記得舊登有條link 係介紹全世界嘅皮鞋牌子
由Loake 到EG
之前outlet 買左對Prada cap toe patent oxford
好似好formal 完全唔知點著

有冇圖

返工岩d
carmine shell cordovan double monk 3k7 左右抵唔抵買
d 皮質得唔得

全絕係正野同超抵

Cordovan 3k7係好撚抵
請教各位

新買尖頭皮鞋,都成2千幾蚊,一落地行難hi 幾我就甩哂色花到一成撻白左入哂骨

係咪個牌子太流? 有無靚既又襟著啡色尖頭皮鞋推介?

thanks!!!
請教各位

新買尖頭皮鞋,都成2千幾蚊,一落地行難hi 幾我就甩哂色花到一成撻白左入哂骨

thanks!!!

咩牌子
請教各位

thanks!!!

咩牌子

叫regal, 好似話係日本野
對難著左唔夠一個星期而家好似黑衣衫咁左補右補
掉左佢算

借以前高登巴打既圖一用

呢款係香港邊度易搵? budget 唔係問題
請教各位

thanks!!!

咩牌子

掉左佢算

Regal 玩polished leather 夠,其實你polish 翻補一補色就得

借以前高登巴打既圖一用

呢款係香港邊度易搵? budget 唔係問題

睇唔到圖
請教各位

thanks!!!

咩牌子

掉左佢算

圖呢?

咩牌子

掉左佢算

圖呢?

之差影落,而家已經多左好多達, 用啡鞋油都cover唔到

掉左佢算

圖呢?

你自己踢到定放係到都自己甩

好靚 收到貨了

但carmina 無寄到條belt 黎

咁都得

好靚,香港無得賣要網上買?
我隻腳好難簡size一定要出街買
行clarks 都見唔到呢類款

圖呢?

你自己踢到定放係到都自己甩

行路hi到野甩,例如上樓梯點都會掂到前面,以前買過d 皮鞋點踢都唔會咁,其實點解既

巴打,如果呢對CJ代工全新既marlow cordovan loafer要價$4000是否值得? 係咪算係超值?

巴打,如果呢對CJ代工全新既marlow cordovan loafer要價$4000是否值得? 係咪算係超值?

Cj自己用horween shell, alden horween shell 叫價都~6k
如果呢對都係horween shell 我覺得抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞