測量(GP,BS,QS) 討論區6

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
做過consultant一定識 但我係垃圾mc
BQ 都係用公司format左抄右抄
唔一定
我平時都係抄開
Bpr同fs code計所謂既building height方法好似唔同
你分開兩樣野黎睇好啲
問你咩先?
聽人講都係問SMM好基本個D
聽講政府in fresh grad問得好detail, measurement estimating到contract admin都會問
做過consultant一定識 但我係垃圾mc
BQ 都係用公司format左抄右抄
唔一定
我平時都係抄開

有系統咁寫得好本標書都幾講功夫

紅字笑撚死人
我都in過,都收哂皮
其實佢waiting有幾多個位
lm
In完,皮已收,其實係咪請好少人?
好似係咪in埋今個星期 total兩個星期
都唔知請有冇10個
岩岩聽大老細講 hkis rics 互認 係咪真
得gp係
好彩得GP 千祈唔好搞埋其他stream
對上一次係16年1月 waiting排左上年年尾先完喎
其實做bs 係咪基本上唔會有公幹架? even 返大陸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞