AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
笑到仆街

人地已經玻璃心 好撚狗呀巴打

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

最撚型係m記既qs

見到女神咁殘 睇到心都痛埋

老了

其實係條眉同個妝

都唔係 佢開始殘
始終鬼妹仲要30幾
係唔係分2part上

講左好多 part2改名變avg4

講左好耐唔係分兩集 係會有兩個名但仲有好多人問

Bucky

好正

新果個photoshoot最撚型

其實WS同CAP呢對好撚浪漫
由以前世界大戰係兄弟一齊打杖
到依家一齊打外星人

好兄弟
雷神+銀守去揾收藏家

Hulk去揾黑豹

Tony係返New York幫博士

最後三粒石
想問下今次成本幾多

有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

個樣似真人左...但我鐘意之前坐係度果陣個樣多D...可能暗D影響掛...

呢個型好多

套戲柒呢

見到女神咁殘 睇到心都痛埋

老了

其實係條眉同個妝

都唔係 佢開始殘
始終鬼妹仲要30幾

im2既女神真係正到可以中途轉基

Bucky

好正

係 求淨係bucky上彈gif
https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
睇到最尾音樂響起真係Epic到喊

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

avg4可能用完現實寶石就
賤種垃圾狗BABYGROOT
好撚心你就收鳩皮啦
掉撚曬dc 狗架

咪撚柒再留言啦屌你老母臭化閪

巴打你啲gif好撚正

砌 steve

bucky fans

Bucky

好正

其實WS同CAP呢對好撚浪漫
由以前世界大戰係兄弟一齊打杖
到依家一齊打外星人

好兄弟

亂世佳人
根本buck先係真愛

Bucky

好正

後生咗 型咗好多

civil war 呢

sor

fit哂

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

最撚型係m記既qs

係fox呀
希望唔會infinity war I吹到Thanos好撚勁
之後infinity war II作啲鳩原因弱化黎俾avengers打贏

Bucky

好正

d鬚根
Cw嗰期最唔型

cw太肥
呢度就上膛都型到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞