AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
做低幻視既係corvus glaive

明明可以穿牆
點解會比人做底

上面有巴打答過 black order嘅實力係高好多班

可能有方法block左粒mind stone 或者自己本身已經夠力量同粒mind stone抗衡都唔出奇

又或者可能係thanos用gem加左buff比black order
令到佢地可以有匹敵一粒infinity stone嘅力量

但black order有條友飛叉竟然俾ca單手接住

屌緊係比CA型下
幫CA設計造型果個都抵讚,好滿意

Chris咁鐘意留鬚 終於有一集佢係唔使剃

I CGI’d Cap’s beard away
Peter應該唔會死,之前消息好似講明新Spider-Man 2個開頭係avengers4結束無耐發生不過前幾日Kevin Feige 好似岩岩先公佈avenger4係終結現階段個MCU Sony應該會繼續拍Spiderman。

又reboot?
如果Spider-Man喺Infinity War死左
之後下集Spider-Man用Miles做主角會唔會暴動

唔好傻啦巴打佢地點會俾Spidey死啊

比盡都係多數人重傷
篤定死亡名單應該得幻視

幻視冇左粒石未必代表佢會死嘅又

佢又唔係人 要講佢唔殺又幾難
況且marvel 有心鋪佢同SW
無理由咁快完
好啦 當佢真係死左
SW 又會大爆發 我諗唔會又比佢係呢套戲一人carry 全隊掛

Sw 力量都係九頭蛇用mind stone 加落佢身上, 好懷疑佢爆seed 都冇用 mind stone 能量 vs 6粒真infinity stone

可能mind stone 只係條key 開發 SW
況且真係齊6粒咩
諗諗下其實呢條片最可恥地方係真係逼到你去睇埋黑豹

唔覺有幾可恥

唔睇黑豹先唔正常
想chase d石頭幾時齊同係邊,根本mcu出一套就追一套,否則睇av3都冇意義

獲獲去到咁上下時間就會有堆人問應該睇返邊幾集

標準答案:睇晒 除左hulk
做低幻視既係corvus glaive

明明可以穿牆
點解會比人做底

可能有方法block左粒mind stone 或者自己本身已經夠力量同粒mind stone抗衡都唔出奇

又或者可能係thanos用gem加左buff比black order

屌緊係比CA型下

好仆街
12個鐘頭都未夠條trailer已經2100萬view,可以正式宣布大戰結束。

有開始過咩

有d 低質dc狗係咁作出無謂既反抗

你今日回甘左未

簽名睇zack 版本
thonas 真係齊哂6粒仲邊有得打

明明可以穿牆
點解會比人做底

屌緊係比CA型下

好仆街

唔好咁啦

唔覺有幾可恥

唔睇黑豹先唔正常
想chase d石頭幾時齊同係邊,根本mcu出一套就追一套,否則睇av3都冇意義

Hulk有羅素將軍,唔睇又無咁完整
同埋個故事算係悲壯,我覺得唔錯

唔覺有幾可恥

唔睇黑豹先唔正常

齋講black panther 本身條trailer 已經好吸引
Peter應該唔會死,之前消息好似講明新Spider-Man 2個開頭係avengers4結束無耐發生不過前幾日Kevin Feige 好似岩岩先公佈avenger4係終結現階段個MCU Sony應該會繼續拍Spiderman。

又reboot?

佢既階段 係指 phase 唔係 series?
Spiderman 好似已經 plan 左3步曲
如果死IM/CA 真係大轟動
票房應該爆上到世界大戰

比盡都係多數人重傷
篤定死亡名單應該得幻視

佢又唔係人 要講佢唔殺又幾難
況且marvel 有心鋪佢同SW
無理由咁快完
好啦 當佢真係死左
SW 又會大爆發 我諗唔會又比佢係呢套戲一人carry 全隊掛

Sw 力量都係九頭蛇用mind stone 加落佢身上, 好懷疑佢爆seed 都冇用 mind stone 能量 vs 6粒真infinity stone

可能mind stone 只係條key 開發 SW
況且真係齊6粒咩

應該俾佢齊啦搞左十年就係講佢齊 點知最後得一兩粒俾人搞掂真係踏某個聯盟後塵
Btw 我都好想開發sw

又reboot?

係講緊第一個時代或者第一個階段既完結
姐係phase1-3
Phase 4係全新開始,唔係拍完phase 3就摺埋mcu
人地仲有廿套戲plan左
票房應該爆上到世界大戰

之前佢地係咪都有講拍多一兩套唔拍
都老

比盡都係多數人重傷
篤定死亡名單應該得幻視

生命之源來wor bro

另外要buff戰力來講scarlet witch都係不二之選,幻視唔死佢點跳掣進步,佢仲未掌握哂自己既能力,係aou果陣quick silver死左佢先爆過一下,ultron堆卒變哂粉

幾時有講過粒石係佢生命來源呀

其實真係有人會跳住睇咩

應該話係會唔會入場睇
CA1 Thor 1 2 Antman我都冇入場出碟先追翻
原本黑豹都諗住係咁,但再套野只差3個月,睇Trailer d大戰好多都係Wakanda,真係逼到人入場囉
票房應該爆上到世界大戰

元祖果班真係死邊個都唔想
陪左大家咁多年

冇心串dc
marvel做到d角色有血有肉,fans唔想佢地死
dc死邊個wfc?
票房應該爆上到世界大戰

都老

有可能avg4先是但瓜一個或者兩個瓜曬
票房應該爆上到世界大戰

都老

唉我覺得Im 好危,如果佢死左GG俠2 可以講佢獨立,俾佢成長唔使咩都靠Uncle Tony, IM 片酬又貴又準備結婚 FLAG 又立好,劇情又需要,TRAILER 俾人由頭打到落尾,一死話題肯定爆炸,MOLAMOLA
票房應該爆上到世界大戰

元祖果班真係死邊個都唔想
陪左大家咁多年

冇心串dc
marvel做到d角色有血有肉,fans唔想佢地死
dc死邊個wfc?

第一次睇MCU個新片頭見到隊長個排位就覺得佢會係AV4死

同意 比佢地打贏個齊石既thanos 先最講唔通
到時又話講套野唔好睇 有咩理由齊石都輸
基本上齊六粒 同造物主無咩分別 想點就點
真係無限戰力
估計係雙方都有石 先可以拉近雙方實力 先叫做有得打

Spider-Man續集可能係由Peter喪禮開始
Miles頂上

真係無限戰力

但都有好多人期待左十年佢齊六粒 碾壓AVG 個下 至少我係先

真係無限戰力

電影會唔會無機會睇到齊石thanos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞