AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
Black Widow白頭look殘咗
同captain一齊好有滄桑嘅感覺

兩個上世代的人 係時候要退休
邊個飛支矛

見到女神咁殘 睇到心都痛埋
邊個飛支矛

最右果個
雖然知道無可能
但如果inhuman同aos 當彩蛋咁出場
我諗我會當場叫出來

defenders
一秒或者一句都好,有真正提到佢地既話我以後真係會當Feige神咁拜

其實點解會話冇Antman
CW第一個trailer都好似冇佢,但第二個都有啦
成日都出唔晒d人架啦

Pepper都有一個位

應該係用比足面佢黎換佢返黎,因為錢就一定比唔上d英雄
咁咪用比面囉
笑到仆街
段trailer根本就係叫人去睇黑豹

Bucky

好正

老了

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既
不過佢d cg睇落有魔法系既feel

留意番佢地呢啲只係叫異能
dr. strange個啲先係魔法

幻想唔到今次assemble個畫面會係點
D顏色一定好撚豐富
尾段音樂

成日都出唔晒d人架啦

其一啦
另外可能係antman會同wasp一齊出 所以唔咁快出

成日都出唔晒d人架啦

Pepper都有一個位

呢個唔關avg3事 純粹訪問班演員 之不過有啲裝係新咁解
笑到仆街

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

Bucky

好正

新果個photoshoot最撚型

老了

其實係條眉同個妝
成件事真係好勁
電影上一定拍唔到全世界都打唔贏滅霸
但咁多套電影嘅鋪排
所有角色都深入民心
睇左咁多年嘅角色夾埋都唔夠打
就算熟唔熟漫畫都會信服滅霸嘅能力

Bucky

好正

d鬚根
Cw嗰期最唔型

civil war 呢

sor

fit哂

Qs算唔算魔法系

應該唔算既

留意番佢地呢啲只係叫異能
dr. strange個啲先係魔法

幻想唔到今次assemble個畫面會係點
D顏色一定好撚豐富

諗下點叫assemble唔老土仲好

Bucky

好正

其實WS同CAP呢對好撚浪漫
由以前世界大戰係兄弟一齊打杖
到依家一齊打外星人
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

個樣似真人左...但我鐘意之前坐係度果陣個樣多D...可能暗D影響掛...

呢個型好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞