AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
期待Nebula打老豆
如果deadpool出場會唔會比人屌垃圾

或者Star Lord屌柒Thanos又點睇

你諗清楚deadpool版權係邊個度先

你諗清楚deadpool版權係邊個度先

梳囉

千奇唔好有呢種尷尬既搞笑位
thanos絕對唔適合加搞笑位
今次做既係絕望
好想知佢會唔會拎埋strange粒石
同埋會點拎

一定會拎到啦 問題係點樣攞

可唔可以用依招

我覺得難左d 因爲除左時間石 仲有空間石 現實石 可能對抗到呢招

如果deadpool出場

佢肯定會講Cable做咩化妝扮外星人
同埋會點拎

可唔可以用依招

我覺得難左d 因爲除左時間石 仲有空間石 現實石 可能對抗到呢招

Trailer 好似vision 個粒都比人老強左?

如果deadpool出場

佢肯定會講Cable做咩化妝扮外星人

咪係 thanos同cable同一個actor黎
同埋會點拎

可唔可以用依招

Trailer 好似vision 個粒都比人老強左?

唔係點齊石
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星
https://www.youtube.com/watch?v=8VGJGXMUhmc

0.75播就係條TRAILER既感覺
點解冇defenders

唔好玩啦 要佢地打black order 即係好似今集JL batman咁連d外星卒仔都RJJ

打elektra 都咁辛苦 仲點打外星人
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

美隊當初簽左6部,AVG3,4 就係第6套,個價應該一樣?

你呢個價唔update
差好遠,全部加哂價,淨係ca得690萬已經唔合理

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

從《鋼鐵俠1》的50萬美金片酬到第二部的1000萬美金
成段trailer black order得0.5秒出場時間
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

仲有冇其他black order譯名?
未齊石都打到死死下
齊石咪...
https://www.youtube.com/watch?v=8VGJGXMUhmc

0.75播就係條TRAILER既感覺

唔好啦 聽到好sad
知片長幾多未?
廿幾三十個角色唔知會handle
希望BC多D戲份
未齊石都打到死死下
齊石咪...

我相信Adam Warlock
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具
暗夜無星

嘩暗夜冇星呢個名

仲有冇其他black order譯名?

隊長同black order實力差幾遠
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo

. ”鋼鐵人“ Robert Downey Jr. – $4000 萬美元
2. ”黑寡婦“ Scarlett Johansson – $2000 萬美元
3. ”美國隊長“ Chris Evans – $690 萬美元
4. ”鷹眼“ Jeremy Renner – $610 萬美元
5. ”雷神索爾“ Chris Hemsworth – $540 萬美元
6. “綠巨人浩克” Mark Ruffalo – $280 萬美元

今次RDJ 好似1憶

美隊當初簽左6部,AVG3,4 就係第6套,個價應該一樣?

你呢個價唔update
差好遠,全部加哂價,淨係ca得690萬已經唔合理

https://www.forbes.com/actors/#4c081ef140fe

forbes同上便後野幾MATCH

https://kknews.cc/zh-hk/entertainment/ae9245j.html
呢個2017年4月
都係咁講

從《鋼鐵俠1》的50萬美金片酬到第二部的1000萬美金

RDJ都係靠鋼鐵俠再次返紅 可能個陣MARVEL都係博下所以無簽長約?
美隊 雷神 個D 一次簽幾套
所以就算紅左,個價都唔會變 美隊簽左6套,個人電影3套,AVG3套,所以個價應該同美隊1一樣無變過
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk

hulk唔需要裝甲啦
兩個問題:

1. Vision俾人搶左粒石變左做人型化?

2. Steve今集仲係咪Captain America? 我見佢無盾

hulk唔需要裝甲啦

後面大戰見到HB係用黎打人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞