AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

今次太大規模 應該好難3個鐘講到佢地全體集合

civil war 呢

civil war雙方對跑個到太柒 唔好貼

陣容唔夠鼎盛

我覺得係背景柒
Fine
I’ll do it myself
LOOP左一晚
估下套戲上嗰時會爆幾多個post

有系列最好果幾集咁上下質素既
就10個Posts都唔會多

in russo bro we trust

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

CA2 CW 未衰過,好有信心
睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我本身估thor同gotg會最後先黎地球加入
但係hulk又唔知點解已經同cap一齊
會唔會有deadpool
其實red skull仲有冇可能出場?

Marvel 已經唔記得左佢

其實依個換人都無所謂

civil war 呢

civil war雙方對跑個到太柒 唔好貼

陣容唔夠鼎盛

我覺得係背景柒

2同4(新果個集合)最正
loki似死

應該會 希望佢救族人咁死 話哂都係咁受歡迎角色

一定冇啦

其實red skull仲有冇可能出場?

Marvel 已經唔記得左佢

agent smith
一個士兵好難會有good ending仲要隊長呢種 如果俾幕sad ending應該全球影迷都唔會忘記隊長
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多
新po繼續講
一講句正過justice league即刻俾人負皮
唔好咁玻璃心啦dc fans

一地玻璃碎
Attack of Riders (76101) – Captain America, Black Widow, Outriders, Space Stone
The Search for Thor’s Weapon (76102) – Rocket Raccoon, Groot, Thor, Unknown Infinity Stone
Corvis Glaive Attacks (76103) – Corvis Glaive, Vision, Black Panther, Shiri, Mind Stone
The Hulkbuster Fight (76104) – Proxima Midnight, Falcon, Hulk/Bruce Banner, Soul Stone
Thanos: The Last Battle (76107) – Thanos, Iron Man, Star-Lord, Gamora
The Battle in the Sanctum Sanctorum (76108) – Cull Obsidion, Ebony Maw, Doctor Strange, Iron Man, Spider-Man

Lego算唔算劇透左Antman

civil war 呢

sor

fit哂

再睇返trailer

CA2 CW 未衰過,好有信心

無論係solo定大集合都咁正
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

太空燈光暗呀,好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞