AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

有沒機會係Natalie Portman做女雷神

佢唔鍾意marvel 真係難啲

拍完Avenger 4 Natalie Portman都殘殘地了...

想睇bw女雷神 😿
快d出黑寡個人電影 再唔出人老就好難再出
睇完預告我覺得今集hu[img][/img]lkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具
[img][/img]

似係比人拆骨hulkbuster

Bw bruce終於見返

😹bw 又講金句等hulk變返banner

btw

會唔會ironman出依件甲呢

第4集有機
睇完預告我覺得今集hu[img][/img]lkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具
[img][/img]

似係比人拆骨hulkbuster

Bw bruce終於見返

😹bw 又講金句等hulk變返banner

btw

會唔會ironman出依件甲呢

第4集有機

洗白ironman😈

想睇bw女雷神 😿
快d出黑寡個人電影 再唔出人老就好難再出

之前講過有計劃 但係所有女演員一齊propose咗想拍一套淨係女英雄嘅戲
啱啱認真再睇一睇 vision應該係比corvus glaive拆石 隔離有proxima midnight嘅矛
照推斷應該係vision比black order夾攻然後就收左皮
戲入面corvus同proxima應該都係兩公婆

呢到唔明 vision 唔係可以穿牆既咩 點樣比人禁住

呢個真係唔知 可能有d野block左粒mind stone嘅力量

black order 隻野高太多班
要封一定得 有流出版係幻視已經比人禁固 無石

black order 有咩能力?
一路以為應該以石既能量先可以搶石

黑矮星(Black Dwarf):擁有超強悍的力量及無堅不摧的皮膚。
亡刃(Corvus Glaive):薩諾斯的左右手,擁有超強的力量、速度和耐久性,使用一把能刺穿任何東西的刀葉長矛。當亡刃手執長矛,能使他不死。
烏木喉(Ebony Maw):善於陰謀與控制,善於利用言語控制別人。
暗夜比鄰星(Proxima Midnight):掠鴉凶刃的妻子,闇黑號令中最強的格鬥戰士。
超巨星(Supergiant):擁有侵入、掏走敵人精神的能力。

依個係基本能力 基本上係勁屈機
睇返youtube觀看次數 infinity war幾個鐘一千幾萬 JL八個月三千二百萬
睇返youtube觀看次數 infinity war幾個鐘一千幾萬 JL八個月三千二百萬

好正常 睇完兩分鐘嘅trailer仲震撼過睇完兩個鐘嘅jl

呢個trailer已經睇左廿次 好正

😻紅巫黑寡太正了

個預告太震撼

繼續睇 刷view數上24小時最多人睇嘅trailer排行

原先諗住為刷而刷,但事實真係停唔到
睇完片,又睇下其他人comment,講到興恰恰
又再睇片,無限loop

😻紅巫黑寡太正了

個預告太震撼

唔係掛....兩個老左殘左咁多喎.....SW呢幕有D似吸緊毒添....
之後見到CA果幕都好番D.....

😻紅巫黑寡太正了

個預告太震撼

唔係掛....兩個老左殘左咁多喎.....SW呢幕有D似吸緊毒添....

Wanda好明顯係化妝黎架啦

又再睇片,無限loop

呢個post又準備爆
trailer咋,放條生路俾人行啦

😻紅巫黑寡太正了

個預告太震撼

之後果幕明顯d係特登...呢幕第1次睇以為係剛同vision搞完野未有時間上番妝

撐過了競技場上的死鬥、撐過了革命、撐過了諸神黃昏,最後卻......

From: Marvel電影世界觀百科

😻紅巫黑寡太正了

個預告太震撼

化妝黎
應該知幻視會比人秒
仲有張係係困住幻視既圖
咁暫時之前俾人影到現場拍緊果陣果D大多數都係呢段trailer
好似除左dr strange俾ebony maw禁係地下果段無
咁暫時之前俾人影到現場拍緊果陣果D大多數都係呢段trailer
好似除左dr strange俾ebony maw禁係地下果段無

係 同另一個流出既唔同

撐過了競技場上的死鬥、撐過了革命、撐過了諸神黃昏,最後卻......

From: Marvel電影世界觀百科

loki變返好人😼

又再睇片,無限loop

太正了 不斷睇細節位
Asgard難民冚家剷

我估係loki用space gem换asgard全村人條命

Loki衰多手

btw釋放紅骷髏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞