AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
一開始果時 特技較假
依家叫做特技好好
同埋故事性強

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

講真造型上avg2個個型好多

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人

天堂島大把
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

你想講wong?
唔會啦dr. strange仲有兩套個人電影

外國一樣會用Wang呢個串法 唔好咁敏感

Pepper唔會死啦 佢係鬼英雄咩 一開打送佢走啦
Vision一定要死 唔係集齊唔到龍珠變唔到真boss冇得拖兩集
一開頭擺明係vision死所以tony先喊

我覺得唔會咁快死 就算死完應該都會可以返生 類似ultron個時話係網絡走佬咁
佢同sw仲有好多故仔可以講

呢度d人求其死一個都好大獲
比rdj, cap呢d可以演技大爆發
話哂最後一部
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

仲有件背心好柒
無咗肌肉感
好似街市著背心的豬肉佬

火魂邪神

有無可能復活佢 浪費左個角色,隔離兩個台都玩得咁爽

avg4可能用完現實寶石就

QS個角色真係浪費哂 明明marvel 都唔興死人 就死左佢

因為知道比唔上fox個個

講真造型上avg2個個型好多

角色都有血有肉 好哥哥

因為joss話打仗要死人
avg1 死coulson
avg2 死 qs
jl 好似無死人

天堂島大把

路人計黎把撚
Ironman 個件新甲咩黎
圓左好多好冇機械感

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

明明反左面,tony都幫佢整新盾
Ironman 個件新甲咩黎
圓左好多好冇機械感

如果係個件就合理好多

「我很抱歉,希望有朝一日你能諒解。但願我倆對協定可以抱持著相同的看法,這是我的真心話。我知道你是為了自己所相信的事物而行動,我們任何人都有能力如此,也都應該如此......所以不管怎樣,我向你保證,如果你需要我們、如果你需要我,我都會在。」

From https://www.facebook.com/MarvelCUE

Tony一直袋住?

反咩面 CW最後都原諒左佢啦

Tony一直袋住?

一日未比個盾佢都唔算原諒
仲有一年先做,要睇幾多次trailer

唔通真係出絕境裝甲?
得返5個睇

Tony一直袋住?

一日未比個盾佢都唔算原諒

個盾似係黑豹俾佢多啲喎

半年咋嘛邊有一年咁誇

半年咋嘛邊有一年咁誇

好彩有豹仔頂住
得返5個睇

幾多年前呀你呢張圖

bucky
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞