AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心

我會好開心

條友好撚串又成日睇唔起captain 咁既死樣

幾中意rhodey
不過都係唔出聲

Rhodey得把口 AOU又喺度吹到自己好撚勁

藍絲廢中格
When the Black Order separated to invade Marvel’s Earth in Infinity, Black Dwarf went to Wakanda, wreaking havoc on the hidden city in a scene that could easily be transplanted into Avengers: Infinity War.
到時係戲院睇千奇唔好再比我同d真fans一齊坐
上次睇雷神 格離條友睇到震哂

咁你留返買碟算啦

我同個fd睇gotg2 佢睇yondu死喊到勁大聲,自此我唔同佢睇戲

見過有d仆街一路睇一路同條女解釋
最慘條女其實唔多show佢
有時又會玩手機 但佢又繼續講
我明白你解釋部戲會覺得自己好威 好有見識
但係大佬 你要解釋等完左套戲先啦
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

咁黑豹都應該好快死, 因為係黑人

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心

我會好開心

條友好撚串又成日睇唔起captain 咁既死樣

幾中意rhodey
不過都係唔出聲

Rhodey得把口 AOU又喺度吹到自己好撚勁

果度幾好笑
cw就最尾同tony果度好正
明明冇咩人氣但係導演都加呢場戲

成隊team im得佢一個真心支持tony
巴打們準備幾多刷?
到時係戲院睇千奇唔好再比我同d真fans一齊坐
上次睇雷神 格離條友睇到震哂

咁你留返買碟算啦

我同個fd睇gotg2 佢睇yondu死喊到勁大聲,自此我唔同佢睇戲

見過有d仆街一路睇一路同條女解釋
最慘條女其實唔多show佢
有時又會玩手機 但佢又繼續講
我明白你解釋部戲會覺得自己好威 好有見識
但係大佬 你要解釋等完左套戲先啦

利申 睇美國隊長3個時
巴打們準備幾多刷?

基本二刷啦
imax
理性討論
電影版hela 如果無死,單挑贏唔贏到無寶石手套既thonas

hela一定輸 完全唔同層次
thanos是但渣住一粒寶石已經可以撚死hela
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

三個chris, Benedict ,
另外Josh Brolin, scarlet , mark ruffalo
理性討論
電影版hela 如果無死,單挑贏唔贏到無寶石手套既thonas

應該唔洗
真係好撚柒期待 呢套真係要睇imax唔知有冇呢
睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我成日ff 最後thanos殺晒所有人(佢有能力,就算唔用寶石,佢本身都係天才謀略家黎),然後Strange用粒時間石由頭黎過

真係咁嘅話成件事有啲爛

咁好難諗得通點解Thanos吊打全部人之後放水走佬等到4先番黎
點睇都似係Strange玩時間石去番之前某個位,但可能得佢一個人有打Thanos的記憶

可唔可以倒帶番thanos bb果陣殺左佢?

應該唔會掛 咁樣既話冇左thanos 成個MCU既奸角好多唔會出現 因為好多奸角都係thanos派去地球
理性討論

應該唔洗

自膠睇唔到個無字
不過就算無手套thanos都唔會係劣勢
泰坦族無論智商定力量都係好撚屈機
除左RDJ 之外,邊幾個會最高片酬呢?

thor/CA

Starlord?

仲有bw
理性討論

希望係avg3唔好淨係打拳腳交
無鷹眼邊算係avengers呀

應該轉造型,所以要保密
無鷹眼邊算係avengers呀

應該轉造型,所以要保密

浪人?
Ironman Dr strange 同台應該好正 兩個智者
理性討論

呢樣真係唔知 但thanos智商已經係頂級 十場戰爭九場都靠戰略部署 其餘一場先靠武力 所以單挑 真係好難講
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.
Ironman Dr strange 同台應該好正 兩個智者

兩個都係sherlock
OFF TOPIC

LEGO 出左BLACK PANTHER SET

有少少劇透

不過冇CW ANTMAN咁誇
It’s been rumored that one of the major avengers will be turned into part of the Black Order.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞