AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
inhumans出現機會大唔大?

無可能啦

係都比班神盾局特工先

神盾新一季已經上埋太空 唔知關唔關事

習氣 今季最後 而且大結局啱啱好四月尾
雖然知冇可能 但如果有The Defenders同AOS真係不得了

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

如果dd出 其實civil war出就最好 cap係法庭審信個陣係dd幫佢辯護

時間上,Defenders好似仲係avg1同2之間

有d可以上太空 有d可以隱形 有d值頭用病毒形式張副甲殖入自己身體 但呢d可以留番佢獨立電影先出 如果仲有既話

你肯定今集

其實我都唔prefer放咁多焦點落ironman到 就算出左血邊甲 最多都係輕輕帶過 我寧願佢係單飛電影個陣先慢慢介紹

收二億錢拍,都好難唔多焦點

電影都係la, im點都係扮演leader角色,一定多少少鏡頭既

演員表佢一定第一

號召力最高 正路

另外Benedict應該都唔差呱 係英國就好出名 但去到荷里活就應該要捱多一排先 不過跟得AVG3咁多大卡士 唔多唔少都有幫助

IM CA THOR退落黎後係時候到奇異博士做IM個位,反正起源差唔多大家都係神探

去wakanda搵埋martin freeman又可以組返隊sherlock holmes & watson
淨係end credit個cast list都唔知要播幾耐

等粒彩蛋都可能等十幾分鐘
雖然知冇可能 但如果有The Defenders同AOS真係不得了

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

俾一秒hells kitchen 都好

有埋Punisher就正
仲有鳩夫人

可能會係對白到當搞gag咁提一兩句

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

希望D GAG位唔好太過火,不過羅索巴打有信心既

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

點睇都唔會多 實喊

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

好似im3出大陸版比鳩夫人鳩up幾句普通話

又可以連到少少TV ,一舉兩得

幾靚整得
但係captain marvel已經打skrulls啦喎

F4有無可能
同埋去到Avg4 MCU 就完

fantastic 4 勇氣可嘉

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

字宙級大佬 罰叔打d卒仔都可能RJJ 係後面獻計就差唔多

終於有NOVA同BLACK WIDOW

AVG5

F4有無可能

佢話拍到2020...不過人物全非,可能冇依加呢種感動了

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

同d卒1on1囉
我想起烙印咁

AVG5

no hulk ............

F4有無可能

係頭3個phase嘅完
啱啱先話plan咗未來廿套
confirm spiderman 2 係新開始

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

點睇都唔會多 實喊

mcu d笑位已經比ragnorok用哂啦
最好之後轉風格

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

仲有鳩夫人

同d卒1on1囉
我想起烙印咁

諗起BATMAN

AVG5

痴線真係長拍長有 拍到我個孫都有個孫個陣 都可能仲拍緊

AVG5

係喎
MARK

AVG5

唔怪得marvel隻game今日加左nova落去 原來終於有佢嘅戲

幾靚整得
但係captain marvel已經打skrulls啦喎

話唔埋
avg4之後隨時reboot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞