AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
雖然知冇可能 但如果有The Defenders同AOS真係不得了

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高
睇完預告我覺得今集hulkbuster入面嗰個有可能會係hulk
有一幕佢落地嗰下同hulk既動作有幾分似

Anyway,就算係邊個係裡面都係會比錢買玩具

hulk唔需要裝甲啦

估下姐
如果tony要用到hulkbuster,唔知個劇本會點鋪排佢同hulk打既原因呢,期待

痴線架hulkbuster一定打hulk ?
god damn logic

有人估緊係hulk自己着

草原大戰已經影到hb打緊卒
hulk洗鬼著甲咩
同埋avg 1,2已經打hulk唔想3又打

其實banner著

爆咗甲可以變Hulk = 屈機

預告開頭black widow旁白個幕見到佢同Banner隔離有個hulkbuster既甲,背景好似係係wakanda. 但係中段明明banner係同im, strange,wong一齊,後段就係hulk同ca,black panther佢地一齊大戰.
之前早前trailer leak見到gotg黎埋地球同im, dr strange一齊挑thanos,咁睇黎應該係hulk可能同hulkbuster一齊去左wakanda幫ca佢地手,而im,strange,spidernan,gotg佢地就係new york頂住thanos
但按道理thor應該跟埋gotg黎埋new york先啱,即係今集兩條戰線,第四集就成班總集結打大佬

第4集係搶手套

然後大叫: We are Avengers!

TODAY, WE ARE ALL AVENGERS
Captain Marvel救全家

DO U BLEED?
第28頁了
啱啱認真再睇一睇 vision應該係比corvus glaive拆石 隔離有proxima midnight嘅矛
照推斷應該係vision比black order夾攻然後就收左皮
戲入面corvus同proxima應該都係兩公婆

如果Vision收皮 SW會痴左線既話 可以恐怖過thanos入侵

真係痴左線就要去隔離場叫佢老豆過黎幫拖

等disney同fox傾掂之後avg4出場救世界....

No more thanos!!!

仲可以係隔離片場執返個呀哥返黎,而且係快好多既呀哥
inhumans出現機會大唔大?

無可能啦

係都比班神盾局特工先

神盾新一季已經上埋太空 唔知關唔關事
Ironman d甲係咪應該buff下 黎黎去去都係換造型同增加便𢹂性

有d可以上太空 有d可以隱形 有d值頭用病毒形式張副甲殖入自己身體 但呢d可以留番佢獨立電影先出 如果仲有既話

你肯定今集

今集套甲mark 48講咗手部可以變型 同埋背脊有翼
完全話今唔切個post
4個鐘250萬view了
雖然知冇可能 但如果有The Defenders同AOS真係不得了

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

DO U BLEED?

超人個樣
Ironman d甲係咪應該buff下 黎黎去去都係換造型同增加便𢹂性

有d可以上太空 有d可以隱形 有d值頭用病毒形式張副甲殖入自己身體 但呢d可以留番佢獨立電影先出 如果仲有既話

你肯定今集

有噴射器唔用用翼?
淨係end credit個cast list都唔知要播幾耐

你肯定今集

其實我都唔prefer放咁多焦點落ironman到 就算出左血邊甲 最多都係輕輕帶過 我寧願佢係單飛電影個陣先慢慢介紹

收二億錢拍,都好難唔多焦點

電影都係la, im點都係扮演leader角色,一定多少少鏡頭既

演員表佢一定第一

號召力最高 正路

另外Benedict應該都唔差呱 係英國就好出名 但去到荷里活就應該要捱多一排先 不過跟得AVG3咁多大卡士 唔多唔少都有幫助
淨係end credit個cast list都唔知要播幾耐

女士們最好著定尿片入場
應該係Thanos爆左Asgard隻船...Thor就打到流落太空撞到Star Lord班人
Loki被逼交出魔方 希望唔好死

睇完預告覺得Vision同Loki最危

你肯定今集

都最後,唔出幾時
其實之前d甲只可以分二個世代
mark 1
之後全部都第二代,都係多左ai,唔洗手動,有激光武,改變只係便𢹂性(HB只係加大武裝改良版)

唔加絕境唔算真係進,隊長想有劍盾,雷神想用個個大型版

你肯定今集

其實我都唔prefer放咁多焦點落ironman到 就算出左血邊甲 最多都係輕輕帶過 我寧願佢係單飛電影個陣先慢慢介紹

電影都係la, im點都係扮演leader角色,一定多少少鏡頭既

演員表佢一定第一

號召力最高 正路

另外Benedict應該都唔差呱 係英國就好出名 但去到荷里活就應該要捱多一排先 不過跟得AVG3咁多大卡士 唔多唔少都有幫助

IM CA THOR退落黎後係時候到奇異博士做IM個位,反正起源差唔多大家都係神探

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

俾一秒hells kitchen 都好

你肯定今集

演員表佢一定第一

號召力最高 正路

功勞最大都係tony,唔可以咁比

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

如果dd出 其實civil war出就最好 cap係法庭審信個陣係dd幫佢辯護

最有機會應該dd
電視個班佢人氣最高

Coulson心諗

俾一秒hells kitchen 都好

有埋Punisher就正
仲有鳩夫人
只係知唔會好似dc咁
精彩既Scene一次過係trailer show哂出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞