AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
睇番最後Gotg出場,覺得gotg真係好癲,成班character一句對白都無,但個性格係出晒黎
靠Quill奸笑同Mantis say hi呢d小動作,已經令你feel到成隊野好似黎食花生咁,玩野得黎好符合佢地

就係用佢地平時9up搞笑形象突然認真起嚟先顯得套戲沉重

低清版 Starlord講Oh Man個樣
btw 鷹眼係唔係冇出現
spidey

spidey唔會死啦,啱啱出,disney都未賺夠

扮下緊張都得掛

會唔會整死佢先,之後成班avg avenge佢
到avg4先翻生

sony高層會唔會睇到爆血管?

如果會既證明Sony理班友根本唔知導演做緊咩同根本唔識拍Marvel戲

人地trailer都打唔贏已經好慘
利申:做戲院,睇到佢一個星期都頂唔到,雷神3幾星期都多過佢

點樣一星期都頂唔到

Sorry19999

雷神上左成個月都仲有人睇
JL第二星期嘅人數都唔夠人地

會唔會你果度少人咋
唔好屈人地喎

早兩日係鑽石山再睇雷神都好滿吓
雖然知道無可能
但如果inhuman同aos 當彩蛋咁出場
我諗我會當場叫出來

Inhuman就唔好啦 雖然thanos個仔係inhuman

Aos真係有可能 新一季都已經上埋太空

My King
個boss好樣衰,火頭爸b

隊長轉左look成個人型左咁多😍
睇番最後Gotg出場,覺得gotg真係好癲,成班character一句對白都無,但個性格係出晒黎
靠Quill奸笑同Mantis say hi呢d小動作,已經令你feel到成隊野好似黎食花生咁,玩野得黎好符合佢地

聽thor講who the hell are you guys個語氣好似好驚佢地咁
一個時代既終結
睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我成日ff 最後thanos殺晒所有人(佢有能力,就算唔用寶石,佢本身都係天才謀略家黎),然後Strange用粒時間石由頭黎過

聽thor講who the hell are you guys個語氣好似好驚佢地咁

有睇D23流出你就知點解 Thor 驚佢地咁

打完hela又俾thanos sm 係人都神經緊張啦
Thor應該唔只咁少戲分,拍avg3個陣CH好似仲早過CE入劇組

Thor同GOF G都唔應該係少戲份 話哂Thanos係佢地個邊帶出來架嘛 邊可能反而九界保護者同同Thano s有關既宇宙人會少戲份
講真 如果佢戲飛賣$150普通2D 都會大把人入場睇
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

咁黑豹都應該好快死, 因為係黑人

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心

我會好開心

睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我成日ff 最後thanos殺晒所有人(佢有能力,就算唔用寶石,佢本身都係天才謀略家黎),然後Strange用粒時間石由頭黎過

真係咁嘅話成件事有啲爛
CLS 8點前趕到返家就一直追POST同F5

9點幾出TRAILER之後一直追POST去到而家

點解M記會有咁大吸引力

十年啦 根本已經大家一齊行咁樣
IM幾時會轉收係皮下果套甲

人地trailer都打唔贏已經好慘
利申:做戲院,睇到佢一個星期都頂唔到,雷神3幾星期都多過佢

點樣一星期都頂唔到

Sorry19999

雷神上左成個月都仲有人睇
JL第二星期嘅人數都唔夠人地

會唔會你果度少人咋
唔好屈人地喎

早兩日係鑽石山再睇雷神都好滿吓

呢條trailer真係好醒
未睇雷神嘅一定會問點解佢單眼跟住去左睇雷神3
全部人會好奇wakanda 咩事之後去睇黑豹
唔識頭幾句對白嘅會去重睇復1

真係咁嘅話成件事有啲爛

reboot 一野轉哂新人
到時係戲院睇千奇唔好再比我同d真fans一齊坐
上次睇雷神 格離條友睇到震哂
個人覺得每一個大主角都有個愛人/兄弟會死:
- Pepper會死(一開始隻手)
- Loki會死(完美告別)
- Falcon會死(因為隊長朋友隊唔可以死Bw會減票房)
- Vision會死(呢個點都似會)
- Wang會死(延續華人領便當傳統)

咁黑豹都應該好快死, 因為係黑人

咪玩啦,宜家打黑人市場都好收得,佢應該又做幾集
要死黑人死WM咪得囉

鍋物先死Tony會好傷心,Tony傷心我地都會好傷心

我會好開心

條友好撚串又成日睇唔起captain 咁既死樣

打完hela又俾thanos sm 係人都神經緊張啦

我擔心korg同miek多d
War machine幫美隊?

Civil war都係為啖氣姐 依家有d痴線級大佬 就組番隊架啦
有無人睇到眼濕濕

https://youtu.be/BzoKVZj5EOs
最尾

好想同影片左邊條黑鬼講
屌你唔係大聲就好戲㗎楊師傅

即係咁 黑人既情感表達係誇張啲但係係真係發自內心 你估似華人咁抑壓咩
見多啲人啦

真係咁嘅話成件事有啲爛

咁好難諗得通點解Thanos吊打全部人之後放水走佬等到4先番黎
點睇都似係Strange玩時間石去番之前某個位,但可能得佢一個人有打Thanos的記憶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞