AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
War machine幫美隊?

唔好咁小學雞啦 世界末日啦仲係到分team

重點係佢好返
Attack of Riders (76101) – Captain America, Black Widow, Outriders, Space Stone
The Search for Thor’s Weapon (76102) – Rocket Raccoon, Groot, Thor, Unknown Infinity Stone
Corvis Glaive Attacks (76103) – Corvis Glaive, Vision, Black Panther, Shiri, Mind Stone
The Hulkbuster Fight (76104) – Proxima Midnight, Falcon, Hulk/Bruce Banner, Soul Stone
Thanos: The Last Battle (76107) – Thanos, Iron Man, Star-Lord, Gamora
The Battle in the Sanctum Sanctorum (76108) – Cull Obsidion, Ebony Maw, Doctor Strange, Iron Man, Spider-Man

Lego算唔算劇透左Antman

Lego劇透唔係第一次

一定有
7月流出過paul rudd片場照
睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我本身估thor同gotg會最後先黎地球加入
但係hulk又唔知點解已經同cap一齊

hulk跟loki船早啲到,定半路俾Thanos捉埋帶去地球
gotg就應該同thor傾完先決定去地球

又或者係等到4打宇宙戰
想同DC Comic講聲加油

唔好咁啦 大家都係super hero
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

太空燈光暗呀,好似係

個面形都好似唔同

覺,個人似真人左,之前睇落好膠

其實認真的 有競爭好過無競爭
youtube d comment
rip DC
隊長死實喊自首區

人地係九頭蛇成員
隊長死實喊自首區

人地係九頭蛇成員
有冇人同我一樣覺得Thanos塊面唔同咗. Age of ultron個陣佢係深紫色 依家好變成粉紫 塊面Ellipse形狀咁圓咗好多

太空燈光暗呀,好似係

講過係轉咗色
avg1 深紫
之後全部統一依家粉紫
睇個勢似係新果班avengers搞唔掂,俾人搶埋啲石(前半part trailer),分分鍾仲俾人捉曬,之後ca同黑豹另外半班avengers嘅人打多次。

btw,有預感gotg最尾先出一陣,然後叫我地等infinity war II

我本身估thor同gotg會最後先黎地球加入
但係hulk又唔知點解已經同cap一齊

唔會 之前sdcc有幕drs 同 starlord 組合技

唔知iw thanos開始玩石未
定iw主要搶石

其實認真的 有競爭好過無競爭

cctvb
係唔係分2part上
隊長死實喊自首區

save martha
係唔係分2part上

講左好多 part2改名變avg4
隊長死實喊自首區

人地係九頭蛇成員

講緊電影世界呀 九你老母咩

屌你老母都on撚9
問下又小學雞
隊長死實喊自首區

人地係九頭蛇成員

九頭蛇都有阿媽生架
Black Widow白頭look殘咗
同captain一齊好有滄桑嘅感覺

agger

真係殘晒 冇前上咁正
係唔係分2part上

講左好多 part2改名變avg4

叫得avg4 應該會有結局 唔會唔嗲唔吊

屌你老母都on撚9
問下又小學雞

點都有個和事佬既

civil war 呢

Avg2 epic scene我會揀開頭打hydra慢鏡個幕

sor

fit哂

不過我覺得aou final battle果度都好型
因為加埋sw+qs+vision,有佢地d魔法系cg效果成件事好撚豪華

Qs算唔算魔法系

太空燈光暗呀,好似係

個面形都好似唔同

覺,個人似真人左,之前睇落好膠

個時可能未揾josh brolin拍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞