AVG3 Infinity War Trailer 討論區 (2)

1001 回覆
103 Like 8 Dislike
留名 trailer post 都要推到3

對家都係得2個post咋
想同DC Comic講聲加油
J出血
LM

對家都係得2個post咋

好難比較
其實成段trailer都唔係話好特別
但諗起呢班人用左10年時間終於可以group埋一齊打大佬
個種震撼真係DCEU俾唔到我
作為Batman fans都要咁講
估下套戲上嗰時會爆幾多個post
thanos掉殞石個到係咪無高清版

有冇人可以整合總共有咩人物

tony
captain
dr strange
wang
hulk
black widow
spidey
wanda
vision
war machine
falcon
black panther
bucky
thor
guardians 6個
loki
應該無漏

Antman, arrow guy,局長去咗邊
可能仲有wasp
Captain marvel就好似下集出

仲有black panther 個妹

arrow guy好似有背影
ant man應該係細到睇唔到
Captain marvel solo係3同4之間上

okoye (TWD Michonne)trailer有出都無人提
估下套戲上嗰時會爆幾多個post

有系列最好果幾集咁上下質素既
就10個Posts都唔會多
loki似死
btw 呢啲post真係流量殺手
好多圖同gif

Mantis依舊可愛
雖然知道無可能
但如果inhuman同aos 當彩蛋咁出場
我諗我會當場叫出來

好唔好睇係睇佢能唔能夠帶動你情感
十年感情一撻就著啦
原爆DC漫畫
spidey同IM唔會一開頭接完hulk之後就去挑thanos機然後逃場下化....
Sam L Jackson好似之前話冇係Infinity War
係咪即係淨係trailer出佢把聲?
btw 呢啲post真係流量殺手
好多圖同gif

比你提下先記得用wifi

好唔好睇係睇佢能唔能夠帶動你情感
十年感情一撻就著啦

真正的十年計劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞